Șoc și groază într-un hotel de fițe în Sibiu! Copii în pat cu șobolani. Imagini incredibile

Mai mulţi copii au trecut prin clipe de coşmar, după ce au fost cazaţi într-un hotel din Sibiu şi, în toiul nopţii, s-au trezit cu şobolani în cameră.

Distribuie pe:

fara descriere

Incidentul care i-a îngrozit pe copii s-a petrecut weekend-ul trecut, într-un hotel din staţiunea Păltiniş, cotat ca fiind unul de lux, cu standarde înalte. Dupa ce copiii din Bucuresti au stins luminile pentru a se culca, au inceput să audă zgomote ciudate. Nu mare le-a fost mirarea când, aprinzând lumina, au dat nas în nas cu un șobolan. Unul dintre copii a reușit să surprindă unul din "musafiri" cu telefonul, mergând apoi la profesorul însoțitor pentru a anunța la recepție.

Șoc și groază într-un hotel de fițe! Copii în pat cu șobolani. Imagini incredibile

Citeste si: Interviu-bombă! Angelica Constantin, mama biologică a fetiței pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte rupe tăcerea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Femeia, care cerșește în cimitir, își cere iertare: “O să i-o dau pe Măriuca înapoi doamnei Luminița!"

Citeste si: Cât de înalți sunt cei doi băieți ai lui Ghiță Mureșan, fostul star din NBA! FOTO

Citeste si: Ce se întâmplă în bucătăria lui Adi Minune, printre sticle de votca și fum de narghilea Video BOMBĂ

În timp ce copiii temurau din toate încheieturile, recepţionerul se amuza copios şi a explicat că micuţii nu au de ce să se teamă, fiindcă şobolanul este de-al casei şi nu le va face niciun rău. Şocaţi de explicaţia angajatului, unii copii au refuzat să se întoarcă în camere, preferând să petreacă noaptea pe holurile hotelului. Contactat de presă, care i-a transmis imaginile surprinse de copii, reprezentantul hotelului a negat că incidentul cu şobolanii ar fi avut loc în unitatea sa.

fara descriere

Sursă foto: Spy News

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate