ȘOC TOTAL la Survivor România! Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng! ”Nu îți este rușine”

Emy Alupei a fost atacată de colegii faimoși după ce a făcut un gest reprobabil la adresa Asianei Peng

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Scandalurile se țin lanț în tabăra faimoșilor la Survivor Romania, mai ales după ce Elena Ionescu s-a numărat și săptămâna aceasta printre nominalizați la eliminare. Cea mai vocală nu a fost însă cântăreața, așa cum probabil ar fi fost cazul, ci colega ei, Emy Alupei, care, într-un exces de zel, a început să jignească pe toată lumea.

fara descriere

Emy Alupei și-a jignit toți colegii! ”Plimbători de oase! Nu vedeți că abia vă mai adunați de pe jos”

”Sunteți niște morți! Nu vedeți că abia vă mai țineți pe picioate pe traseu, nu mă regăsesc în această echipă de ratați. Niște momâi bârfitoare, asta sunteți. Plimbători de oase! Nu vedeți că abia vă mai adunați de pe jos”, a tunat și a fulgerat artista cu părul albastru.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Tensiuni maxime in echipa Faimosilor! Emy, scoasa din sarite: ''Ma, baiatule, nu vezi ca te descompui pe traseu''

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Grațiela Duban i-a dat replica Ramonei, sora lui Ghiță de la Survivor România! „Sunt un om norocos și bogat sufletește”

fara descriere

Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România! ”Am rămas șocați”

Circul pe care faimoasa l-a făcut nu s-a rezumat numai la jigniri, ci, la un moment dat, ea a recurs și la gesturi reprobabile, mai ales pentru o fată de 21 de ani.

Emy Alupei a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România, moment în care noi, toți, am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și apoi i-a adresat cuvinte dure lui Mihai! Nu este normal să se întâmple așa ceva. Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine! Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”, a spus Cezar Juratoni, marți seara, în Consiliu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate