ȘOC TOTAL pentru români! Ne întoarcem la starea de urgență după doar câteva zile de...”libertate„?! Ce a anunțat Ministerul Sănătății în urmă cu câteva momente

Secretarul de în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a anunțat ce se va întâmpla după ridicarea stării de urgență

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Incredibil, nici nu a trecut câteva zile de la decizia de a se anula ordonanțele care îi țineau pe români în case, căci veștile rele ar putea să revină. Totul pentru că România s-a confruntat în weekend cu un moment de explozie socială, după ridicarea stării de urgență.

Autoritățile au luat decizia ca după două săptămâni, să se facă un bilanț al situației legate de o eventuală răspândire a COVID-19, pentru a lua decizia dacă este cazul să se impună din nou măsuri mai stricte.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

”Dacă apare o creștere bruscă de la zi la zi a numărului de infectări”

Horațiu Moldovan a spus marți care sunt situațiile care ar putea determina revenirea la starea de urgență. ”Dacă apare o creștere bruscă de la zi la zi a numărului de infectări, dacă apare o creștere bruscă a deceselor, dacă apare o creștere bruscă a pacienților care se adresează unităților de primiri urgențe sau a pacienților la terapie intensivă”, au fost declarațiile secretaruluui de stat în Ministerul Sănătății la Digi 24.

Citeste si: Revenirea la scoala pentru pregatire si examenele nationale - Noile reguli

Citeste si: Coronavirus. Adrian Streinu Cercel a făcut anunțul despre revenirea la starea de urgență: „Peste trei săptămâni…”

Citeste si: Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor! Ce a spus monstrul din Caracal

Horațiu Moldovan anunță decizii șoc! Ne întoarcem la starea de urgență! ”Nu am stabilit valori absolute” 

Horațiu Moldovan anunță decizii șoc! Ne întoarcem la starea de urgență dacă nu respectăm autoritățile, care, în această perioadă, susține el, a implementat măsuri corecte. ”Nu am stabilit valori absolute, dar, dacă acum ne confruntăm cu o frecvență scăzută, dublarea sau triplarea va fi un semnal de alarmă. Numărul de infectări este pe un platou ușor descendent, numărul de decese a scăzut. Global, mortalitatea e sub 6%, o valoare bună la nivel european.Rata de vindecări depășește 50%, a atins în unele zile 60%, este cea mai bună din Europa.Asta înseamnă că măsurile implementate și organizarea spitalelor au fost corecte”, a comentat secretarul de stat.

Galerie foto 
Citește și:

Alex Bodi și-a imprimat un tatuaj monstruos pe spate, după despărțirea de Bianca! Prietenii l-au luat la mișto: „Nu-ți mai trebuie tricou” VIDEO

Spirtul ucide din nou?! Bărbat găsit mort într-un cartier de lux din Botoșani

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor ÎPS Pimen va fi înmormântat la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Ipoteză diabolică în scandalul momentului! ”Au cooperat mai multe persoane să îi despartă pe Andra de Mocanu”! O fostă concurentă de la Puterea dragostei aruncă totul în aer

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies