Șocant! Ce s-a descoperit la necropsia femeii de 70 de ani, care a murit după 16 ore de așteptare într-un spital

Rezultatele necropsiei femeii care a murit după ce a așteptat 16 ore în spital au ajuns.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ce s-a descoperit la necropsia femeii moarte după 16 ore de așteptare


In articol:

Într-o urgență plină de medici, o femeie de 70 de ani din Constanța  s-a stins din viață după ce a așteptat 16 să fie văzută de un doctor. Familia femeii a primit marți rezultatul necropsiei. Fiul ei susține că mama i-a murit în brațe, după ce s-a sufocat. Biata bătrână avea o insuficiență respiratorie și, în ciuda faptului că a fost diagnosticată, n-a primit, până în clipa morții, niciun tratament.

Conducerea spitalului a explicat de ce a durat 16 ore preluarea femeii

„Primul consult a fost la ora 8:07, realizat de către medicul urgentist, pacienta era stabilă hemodinamic, s-au efectuat EKG, analize de sânge uzuale, radiografie pulmonara s-a solicitat, s-a instituit tratament cu ser fiziologic (ventolin) la ora 10:00 a fost consultul de boli interne, s-au solicitat în plus alte analize mai specifice, un al doilea set de analize. La ora 11:10 a fost efectuat consultul cardiologic la solicitarea medicului internist.Din acest moment şi până la ora 19:30, când a fost dusă la Computerul tomograf, pacienta a mai fost văzută o singură dată, iar starea ei de sănătate, spun medicii, era stabilă. Durata mare de aşteptare pentru Computerul tomograf, spune directorul medical s-a datorat urgențelor de cod roşu care au intervenit la UPU”, a declarat Bogdan Obadă, director medical Spitalul judeţean Constanța, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Diana Bulimar de la Exatlon a fost dată afară dintr-un club de noapte: „Ideea e că eu am 24 de ani”

Citeste si: Cătălina Ponor şi-a sters tatuajul care îi amintea de iubitul care a părăsit-o pentru a se însura cu altă femeie: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi” FOTO

Citeste si: Ramona Gabor s-a dat de gol! Care este cea mai ascunsă dorință a ei?

Așadar, explicația spitalului este că femeia ar fi avut o stare stabilă în perioada în care a așteptat, iar durata mare de așteptare a avut loc din cauza mai multor urgențe la computerul tomograf.

Ce s-a descoperit la necropsia femeii moarte după 16 ore de așteptare

A apărut și rezultatul necropsiei

Constantin Popa, fiul femeii, care și-a privit propria mamă cum i-a murit în brațe, a declarat ce se află în rezultatul necropsiei: „Insuficiență cardio respiratorie acută, hidropneumotorax drept, adică apa la plămâni, pneumapatie acută, asta ar fi cam definitorie, cauza majoră, şi apoi emfizem pulmonar rupt şi cardiomiopatie cronică”. (Citeste si: Scandal în Constanța: un bărbat susţine că mama sa a murit, după ce a fost ţinută la Urgenţă 16 ore)

Ce s-a descoperit la necropsia femeii moarte după 16 ore de așteptare

Foto: Constantin Popa, fiul femeii 

Reprezentantii Spitalului Judetean Constanta au inceput o ancheta interna. De asemenea, polițiștii au deschis dosar pentru ucidere din culpă. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate