SOCANT! Cum i-a dezvălui Mirela de la ”Insulă” ispitei Mircea că a făcut puscărie! Femeia a scris totul pe un bileţel şi a început să plângă

Mirela Baisan a decis să îi povestească bărbatului tot adevărul!

Autor: Lia Popescu

Mirela Baisan, concurenta care a şocat pe insula amorului în Thailanda prin povestea ei de viaţă şi prin felul în care s-a comportat pe tot parcursul show-ului, a punctat decisiv la final pentru inima bărbatului de care s-a îndrăgostit la faţa locului, ispita Mircea!

La ultima întâlnire, Mirela a decis să îi spună lui Mircea secretul vieţii sale, înainte ca el să îşi facă vreun plan în privinţa unei eventuale relaţii amoroase.

(intră să vezi ce sărut pasional şi-au dat la despărţire Mirela şi Mircea pe insula iubirii)

Mirela de la ”Insulă”, gest şocant faţă de ispita Mircea! ”Am vrut să ştii de la mine”

Femeia i-a scris pe un bilet povestea încarcerării sale, în ciuda temerilor că ar putea pierde ce a construit cu ispita! Nu a omis să îi spună că a stat patru ani într-o închisoare de maximă securitate, cum a trecut acolo prin chinurile iadului şi ce a stat la baza reţinerii sale de către oamenii legii! ”Am vrut să ştii tot adevărul de la mine! Aşa mi s-a părut corect! Înţeleg dacă vrei să fugi mâncând pământul, nu am să îţi reproşez acest lucru niciodată”, i-a spus Mirela cu lacrimi în ochi!

În mod surprinzător însă, după câteva momente de uluială, Mircea şi-a revenit şi a încercat el să o liniştească pe femeie de care s-a îndrăgostit, chiar dacă, initial, el ar fi trebuit doar să o ispitească! ”Am fost şocat, este adevărat, dar cred că ţi-a fost foarte greu să îmi mărturiseşti totul.

Eu nu mi-am schimbat sentimentele”, a zis bărbatul!

Citeste si: Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 20 de kilograme în trei luni” Ce dietă a ţinut concurenta

Cum a venit Mirela la Insula Iubirii

Mirela a venit la ”Insula iubirii” alături de iubitul ei, Ionuţ! Cei doi păreau cel mai frumos şi mai solid cuplu în momentul în care s-au înscris în show! Din păcate, socoteala lor din ţară nu s-a potrivit deloc cu cea din Thailanda! Acolo, amândoi au călcat strâmb! Astfel, după vreo câteva zile in care şi-au jurat iubire veşnică, atât Mirela, cât şi iubitul ei au ales să se distreze cu ispitele!
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama de nedescris in viata unei concurente de la ”Insula Iubirii”! ”Intru in camera si cand ma intorc...” Legatura incredibila cu un criminal in serie

Casiera puscariasa de la Insula Iubirii care a venit sa isi testeze iubirea in Thailanda, la un pas sa fie ucisa la inchisoare! Ce a spus Radu Valcan cand a auzit!

Imagini fierbinţi pe Insula Iubirii! Mari şi ispita Cristi şi-au satisfăcut poftele trupeşti în dormitor! Nu le-a păsat deloc că sunt filmaţi

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anamaria Prodan e în șoc! Reghecampf a rupt tăcerea, în sfârșit. „Va veni un moment când...”

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies