Vedete

SOCANT! Cum i-a dezvălui Mirela de la ”Insulă” ispitei Mircea că a făcut puscărie! Femeia a scris totul pe un bileţel şi a început să plângă

Mirela Baisan a decis să îi povestească bărbatului tot adevărul!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Mirela Baisan, concurenta care a şocat pe insula amorului în Thailanda prin povestea ei de viaţă şi prin felul în care s-a comportat pe tot parcursul show-ului, a punctat decisiv la final pentru inima bărbatului de care s-a îndrăgostit la faţa locului, ispita Mircea!

La ultima întâlnire, Mirela a decis să îi spună lui Mircea secretul vieţii sale, înainte ca el să îşi facă vreun plan în privinţa unei eventuale relaţii amoroase. (intră să vezi ce sărut pasional şi-au dat la despărţire Mirela şi Mircea pe insula iubirii)

Mirela de la ”Insulă”, gest şocant faţă de ispita Mircea! ”Am vrut să ştii de la mine”

Femeia i-a scris pe un bilet povestea încarcerării sale, în ciuda temerilor că ar putea pierde ce a construit cu ispita! Nu a omis să îi spună că a stat patru ani într-o închisoare de maximă securitate, cum a trecut acolo prin chinurile iadului şi ce a stat la baza reţinerii sale de către oamenii legii! ”Am vrut să ştii tot adevărul de la mine! Aşa mi s-a părut corect! Înţeleg dacă vrei să fugi mâncând pământul, nu am să îţi reproşez acest lucru niciodată”, i-a spus Mirela cu lacrimi în ochi!

În mod surprinzător însă, după câteva momente de uluială, Mircea şi-a revenit şi a încercat el să o liniştească pe femeie de care s-a îndrăgostit, chiar dacă, initial, el ar fi trebuit doar să o ispitească! ”Am fost şocat, este adevărat, dar cred că ţi-a fost foarte greu să îmi mărturiseşti totul. Eu nu mi-am schimbat sentimentele”, a zis bărbatul!

Cum a venit Mirela la Insula Iubirii

Mirela a venit la ”Insula iubirii” alături de iubitul ei, Ionuţ! Cei doi păreau cel mai frumos şi mai solid cuplu în momentul în care s-au înscris în show! Din păcate, socoteala lor din ţară nu s-a potrivit deloc cu cea din Thailanda! Acolo, amândoi au călcat strâmb! Astfel, după vreo câteva zile in care şi-au jurat iubire veşnică, atât Mirela, cât şi iubitul ei au ales să se distreze cu ispitele!
 

Galerie foto  Urmatorul articol