ȘOCANT! Familia lui Gigi Becali la pușcărie! Motivul incredibil pentru care rudele latifundiarului din Pipera au stat în ”beci” și au fost ”torturate” DEZVĂLUIRI

Gigi Becali a povestit prin ce calvar a trecut familia sa din cauza comuniștilor!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

fara descriere

Gigi Becali are o poveste de viață fabuloasă. De altfel, în cartea lui Dinu Barbu, "Armâni şi megleniţi din Banatul Timişean", prezentată în fragmente de Gazeta Sporturilor, celebrul latifundiar din Pipera a povestit toate momentele dificile cu care s-au confruntat mulțe persoane apropiate din familia sa.

Gigi Becali a dezvăluit că s-a născut într-un lagăr de concentrare.

"Tata s-a născut în Albania, mama în Bulgaria. Au fost deportați în Bucovina, de aici în Banat, iar de acolo în Bărăgan, în satul Zagna, lângă Brăila, acolo unde m-am născut eu în 1958. M-am născut în lagărul de concentrare de la Zagna.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Mama mi-a spus că în fiecare noapte, de când a rămas însărcinată, se ruga la Dumnezeu și spunea «Doamne, nu le face lor pe plac! Să-mi dai un băiat cu stea în frunte!». La acea vremea, machedonii erau considerați un pericol pentru comuniști și nu aveau voie să locuiască la granițe", a spus Becali în cartea lui Dinu Barbu.

Citeste si: Mihaela Rădulescu, reacție incredibilă! Cum a răspuns, când Emil Rengle i-a propus să facă baie împreună

Citeste si: Motivul pentru care Mirel Rădoi și-ar fi renegat fratele care s-a aruncat pe geam, cauzându-și 100 de fracturi

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana, iubita lui, vor fi părinți! Își doresc o fetiță

 

fara descriere

Gigi Becali a recunoscut că rudele sale au fost închise! S-au opus procesului de colectivizare 

În aceeași carte, "Armâni şi megleniţi din Banatul Timişean", Dinu Barbu, publicist timișorean, a descris și anumite momente mai dure. De pildă, a redat o poveste legată de închisoarea pe care oameni din familia afaceristului au făcut-o din cauza sistemului de atunci.

Gigi Becali a recunoscut că rudele sale au fost închise, ba chiar a spus totul cu lux de amănunte. "Tom Becali, unchiul lui Becali, a făcut pușcărie şi a fost torturat pentru că nu a vrut să-şi trădeze camarazii legionari, dar şi pentru că s-a opus procesului de colectivizare. Gheorghe (n.r.tatăl lui Gigi) şi Haralambie Becali (n.r. tatăl lui Ioan Becali) au trecut şi ei, la un moment dat, prin beciurile Securităţii,"se specifică în cartea lui Dinu Barbu!

Citește materialul integral pe știrilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate