Motivul pentru care Mirel Rădoi și-ar fi renegat fratele care s-a aruncat pe geam, cauzându-și 100 de fracturi

Mihai și Mirel Rădoi s-ar fi înțeles bine până într-un anumit punct! Relația lor s-ar fi ”stricat” în momentul în care Mihai ar fi refuzat oferta fratelui său.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cu dorința sa, Mirel Rădoi a vrut să-și ”vindece” fratele de ”boala” jocurilor de noroc, însă bărbatul a refuzat acest lucru. S-ar spune că acesta ar fi motivul principal pentru care Mirel Rădoi și-ar fi renegat fratele, pe Mihai.

Citeste si: ȘOC! Ce a spus Prodanca după bârfele apărute că s-ar fi iubit cu Ioan Neculaie ! ”Nu rezistam între toți bărbații dacă eram prostituată”

Antrenorul Naționalei U21 de fotbal a României, Mirel Rădoi, a rămas șocat în urmă cu patru zile, când a primit o veste tulburătoare: fratele lui mai mic, Mihai, s-a aruncat de la al patrulea etaj al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Mihai a ajuns în spital, cu peste 100 de fracturi, unde medicii au făcut tot ce era posibil pentru a-i salva viața.

“Mihai are probleme de mai mult timp cu jocurile de noroc, iar Mirel știa despre tot. Chiar și în aceste condiții, nu și-a lăsat fratele singur. La un moment dat, l-a băgat într-o «ședință» și i-a spus că este dispus să-l ajute. Nu însă cu bani! Mirel a vrut să-l interneze ca să-l vindece de jocurile de noroc, dar Mihai a refuzat.

Citeste si: Andreea Tonciu a revenit la TV! ”Acum mă lasă să apar la orice emisiune”

A spus că nu este cazul, că nu are probleme, că totul este o prostie. Mirel era pregătit să-l ducă la o clinică de specialitate, unde să primească ajutorul adecvat. Plătea absolut tot din buzunarul lui, banii nu reprezentau o problemă, normal. Dar Mihai nici nu a vrut să audă. A fost momentul în care Mirel s-a distanțat de fratele lui”, a mărturisit un apropiat al familiei pentru Cancan.

A fost momentul în care Mirel Rădoi și-ar fi renegat fratele. “Să fie sănătos, dacă așa vede el viața nu am ce să-i fac. Fiecare pe drumul lui, de acum încolo. Refuză ajutorul meu, nu am ce să-i fac. L-am susținut mereu, dar dacă nu conștientizează problema pe care o are, nu am ce să-i fac”, s-ar fi confesat Mirel Rădoi în sânul familiei.

Citeste si: Imagini cutremurătoare în cazul băiețelului de doi ani agresat de îngrijitoare! Femeia este fiica unui fotbalist cunoscut și i-a rupt piciorul băiețelului

A pierdut o poală cu bani la jocurile de noroc

Fratele lui Mirel Rădoi, Mihai, nu ar fi avut nicio limită, atunci când venea vorba despre jocurile de noroc. Bărbatul de 37 de ani juca barbut!

“Era, pur și simplu, bolnav cu jocurile. Poker, rummy, barbut, se băga la absolut orice. La mijloc erau sume imense. S-au ruinat într-o singură noapte, când el a pierdut apartamentul. Asta i-a pus capac. S-a certat cu soția, aceasta a amenințat că-l părăsește, după care Mihai s-a aruncat de la etaj!”, au povestit surse din anturajul familiei Rădoi.

Citeste si: IMAGINILE DURERII! Catalin Botezatu, în lacrimi! ”Mă duc să o văd pe Mama Zina și... sper să nu fie pentru ultima oară”! Video exclusiv

“Juca numai în Severin, cu «grei» din Craiova și din orașul unde locuia. Paria enorm de mult. Spre exemplu, într-o seară a pierdut bunuri în valoare de 300.000 de euro! Are jocul în sânge! Dar am înțeles că era un jucător bun, respectat în branșă. A pierdut sume mari, dar a și câștigat de-a lungul timpului. Nu era deloc un amator”, au mai spus sursele.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: