ŞOCANT! Prodanca a ajuns la spital în Istanbul! Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp | EXCLUSIV

Anamaria Prodan a stat o zi internată într-o clinică din Turcia pentru o intervenţie la nivelul scalpului!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Surprizele se ţin lanţ în privinţa Prodancei! Controversata impresară a intrat din nou pe mâna medicilor esteticieni, pentru a-şi face o intervenţie non-invazivă la nivelul scalpului!

Astfel, după ce, în ultimii ani, Anamaria şi-a refăcut bustul, prin scoaterea iniţială a silicoanelor şi apoi repunerea lor cu o substanţă îmbunătăţită, pe urmă, şi-a remodelat posteriorul, ca într-un final, să îşi reducă total şi ridurile, ei bine, acum, agenta FIFA a recurs iarăşi la acele doctorilor.(intră să vezi în ce lux orbitor stă Prodanca în Dubai)

Anamaria Prodan şi-a făcut injecţii în zona capului! La fel s-a întâmplat în urmă cu şase luni

Surse din preajma vedetei susţin că ea a plecat, ieri, la Istanbul, împreună cu finul sou, Ensar Duman, şi s-a internat la o clinică din oraş.

”Anamaria Prodan şi-a făcut injecţii în zona capului la un spital de lux din Turcia! Nimic neobişnuit pentru impresară! Adevărul este că, de mai bine de trei ani, ea practic urmează un tratament pentru podoaba capilară recomandată de specialiştii clinicii! Astfel, la un interval de şase luni, îşi face o astfel de procedură la nivelul scalpului, care constă într-un vaccin special ce întăreşte firul de păr şi îl face mai des şi mai sănătos! El se realizează cu anestezie şi necesită o zi de internare”, au dezvăluit persoane apropiate soţiei lui Reghe, care mai susţin şi faptul că o intervenţie de acest gen costă în jur de 3500 de euro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: