Șocant! Simina a recunoscut în sfârșit! "Andy m-a sărutat cu forța, și nu doar o singură dată" | DEZVĂLUIRI

La plecarea din casa Puterea dragostei, Simona a vorbit despre gesturile interzise din emisiune

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Simina a format un cuplu la Puterea dragostei cu Alex Zănoagă! Până la el însă, ea a trecut prin multe scandaluri cu Jador, dar și cu alți concurenți din casă!

O dovadă în acest sens stau și mărturiile lui Andy, cel care avea să spună că, după despărțirea de manelist, Simina s-ar fi sărutat cu el. "Totul s-a întâmplat pe culoare și i-a plăcut", a povestit bărbatul, în premieră pentru WOWbiz.ro, într-un live exclusiv.

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului internațional! Mădălina Ghenea s-a logodit!

Citeste si: Comentariile pline de venin făcute de Adrian și None de la Puterea dragostei după ce Bianca a câștigat premiul cel mare! "Cu banii ăia poate să-mi facă..."

Citeste si: Imaginile șocante care demonstrează că Prodanca și Reghe nu s-au despărțit?! Avem tot filmul incendiar de acum câteva zile, atunci când cei doi s-au distrat la lăutari! Ce melodie i-a dedicat atunci soțul | EXCLUSIV

Simina a fost cu Andy la Puterea dragostei! ”Vreau să se înțeleagă clar cum au stat lucurile între noi” 

Cuvintele tânărului nu au fost recunoscute la vremea respectivă de bruneta din Timișoara. Din contra, ea a negat și a mers pe ideea că totul este doar o cacialma.

În mod surprinzător, la ieșirea din casă, concurenta și-a revizuit declarația. Simina a fost cu Andy la Puterea dragostei, dar nu în modul în care el a explicat situația. "M-a sărutat cu forța, și nu doar o singură dată, cum mă prindea pe culoare sau la machiaj, voia să mă pupe. I-am spus că nu vreau să mai încerce nimic cu mine, fiindcă, el nu era genul meu deloc. Este un băiat drăguț, dar atât. Vreau să se înțeleagă clar cum au stat lucurile între noi, acolo, la Istanbul. Eu l-am iubit și îl iubesc doar pe Alex”,  a spus tânăra, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate