Vedete

Sonia, urmasa Denisei Manelista, nu a mai rezistat criticilor fanilor revoltati si a facut anuntul: "Nu mai cant melodiile Denisei!”

Sonia Catinean renunta sa o mai copieze pe Denisa Manelista.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Sonia, urmasa Denisei Manelista, nu a mai rezistat criticilor fanilor revoltati si a facut anuntul: "Nu mai cant melodiile Denisei!”
icon photo

Sonia Catinean, o fetita de 10 ani din Cluj-Napoca, care a participat la mai multe concursuri muzicale si s-a lansat cu numele de „Cat Sonnya”, a filmat doua-trei videoclipuri cu melodii ale Denisei, dupa decesul manelistei. (vezi ce scrisoare a primit mama Denisei de la fanii acesteia)


Multi fani ai Denisei au incurajat-o pe Sonia, altii, insa, au fost vehementi. „Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără... Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!... Nu e bine ce faci...nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o...”, au reactionat fanii Denisei.


La sfarsitul lui 2017, Sonia a mai lansat o piesa cantata de Denisa, iar reactiile adverse au facut-o sa ia o decizie drastica. „Nu mai cant melodiile Denisei Manelista!”, a anuntat Sonia.

„Eu zic sa te mai gândeşti. Daca spui că de acum nu vei mai cântă melodiile lui Deni, lumea o să spună că doar te-ai folosit de ea că sa devi mai cunoscută. Eu chiar te-am susţinut când toată lumea spunea că tu nu-i vei lua locul. Aşa este, locul nu ai cum să îl iei. Vocea ta nu seamănă deloc cu a Denisei. Dar mi-a plăcut ideea ta de ai canta melodile şi am fost de partea ta”, a postat un fan care a sustinut-o pe Sonia.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune