Soprana Felicia Filip are venituri impresionante! Vezi cât de bogată este celebra artistă!

Documentele arată că soprana Felicia Filip are venituri impresionante.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că soprana Felicia Filip are venituri impresionante. Felicia Filip, care a devenit celebră după ce a cântat în mai multe concerte alături de trupa Iris, este şi manager la Opera Comică pentru Copii, motiv pentru care şi-a depus recent declaraţia de avere. (citeşte despre drama sopranei Bianca Ionescu)

Citeste si: Ozana Barabancea, marcată de cumplita tragedie: "A murit la hotel. Nu a suportat..."

Citeste si: Ce sexy este soprana Alexandra Coman, fosta logodnică a ministrului Adrian Cioroianu! Cei doi au avut o relaţie de 10 ani! FOTO

Citeste si: Vă mai amintiți de Amelia Antoniu, prima victimă celebră a unor infecții contractate în spital? Cum arată ACUM frumoasa soprană, la aproape 10 ani de la tragedie

Soprana Felicia Filip are venituri impresionante. A încasat peste 3.500 euro pe lună

La rubrica veniturilor anuale, Filip a completat că a încasat 110.441 de lei ca manager, 55.797 lei ca lector la Universitatea Valahia din Târgovişte şi 36.129 de lei din drepturi de autor. În total, soprana a câştigat 202.367 de lei, adică 16.863 lei (aproximativ 3.600 euro) pe lună.

fara descriere

Soprana Felicia Filip are venituri impresionante. Deţine o casă, două apartamente, o maşină 

Nu mai e  un secret că soprana Felicia Filip are venituri impresionante. Împreună cu soţul, Filip deţine o casă, două apartamente, o maşină, mobilă şi bijuterii estimate la 6.500 de euro. Soprana are în conturi aproximativ 100.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate