Vă mai amintiți de Amelia Antoniu, prima victimă celebră a unor infecții contractate în spital? Cum arată ACUM frumoasa soprană, la aproape 10 ani de la tragedie

Amelia Antoniu e soprana care era să fie ucisă de bacteriile din spital, în urmă cu aproape 10 ani. A fost prima victimă celebră despre care s-a aflat că s-a îmbolnăvit în astfel de condiții.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Amelia Antoniu a fost la un pas să-și piardă viața, în 2010, în urma unei infecții contractate la Spitalul CF2, în timpul unei intervenții chirurgicale.

Soprana, angajată a Teatrului de Operetă din București, a povestit după aceea chinurile prin care a trecut din cauza bacteriilor contractate în spital.

fara descriere

”CF 2 aproape m-a omorat, m-a destabilizat și m-a scos brutal din ritmul vieții mele. Mi-am recăpătat funcția respiratorie îndurând chinuri de coșmar: m-am trezit cu infecții urinare, cu hepatita C, iar una dintre escare e și acum vizibilă. Am fost imobilizată la pat și aproape nevoită sa reînvăț să mă țin pe picioare și să merg. Am ajuns să fac ferfeniță viețile și sufletele părinților mei, ale rudelor, prietenilor și colegilor, ale tuturor celor care au rezonat cu drama mea. (…)

Citeste si: Andreea Bălan, prima declarație după ce a ajuns de urgență la spital, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge

Citeste si: Andreea Bălan, operată a doua oară! "Putea să moară, hemoragia era foarte gravă"

Citeste si: O fată de 14 ani din Iași, ținută în viață de aparate, din cauza unui regim. Dieta, recomandată de un medic, i-a distrus organismul

Cu medicii de la CF 2 nu am vorbit niciodată. Singura care a venit la Spitalul Universitar să vadă cum evoluează lucrurile a fost doctorița care m-a operat”, povestea Amelia Antoniu după ce a depășit perioada critică.

Citeste CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate