Vedete

Sora Denisei nu crede ca vocea lui Carmen de la Salciua seamana cu cea a manelistei: „Nu are nimic in comun cu sora mea!” Cantareata a raspuns imediat: Nu sunt o parvenita, nu calc peste cadavre!”

Dupa ultima piesa pe care a lansat-o, fanii lui Carmen de la Salciua considera ca vocea acesteia seamana cu cea a Denisei Manelista.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Sora Denisei nu crede ca vocea lui Carmen de la Salciua seamana cu cea a manelistei: „Nu are nimic in comun cu sora mea!” Cantareata a raspuns imediat: Nu sunt o parvenita, nu calc peste cadavre!”
icon photo

Cantareata Carmen de la Salciua a ajuns in prim-plan recent, dupa ce WOWbiz.ro a dezvaluit ca aceasta a lansat o melodie, „Aceeasi piesa”, dupa care fanii ei au complimentat-o ca seamana foarte mult la voce cu Denisa. Nu de aceeasi parere este Adelina, sora Denisei. (vezi ce obiect a aparut la mormantul Denisei

„Nu are nimic in comun cu sora mea. Am ascultat mai multe piese de-ale lui Carmen de la Salciua, dar nu mi se pare ca seamana la voce cu Denisa. Vad ca piesa e facuta de Nek, cu care Denisa a colaborat la mai multe piese, si probabil el a vrut sa ii regleze vocea asa. Tot ce e asociat cu Denisa prinde acum. Ii urez succes lui Carmen, nu am nimic cu ea”, a declarat sora Denisei pentru heynews.ro.

„Nu eu m-am autointilulat urmasa Denisei si nu imi doresc sa se faca atata scandal..Asta e vocea mea, nu incerc sa copiez pe nimeni...Nu sunt vreo parvenita care vrea asociere si isi doreste sa castige faima sau mai stiu eu ce de pe urma unei tragedii, cum a fost moartea Denisei! Nu sunt genul sa calc peste principii, peste cadavre doar sa ajung undeva”, a replicat Carmen de la Salciua.

 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune