Sora Elenei Gheorghe prezintă o emisiune! Vezi cum se numeşte şi când începe!

Ana Gheorghe prezintă o emisiune pe kfetele.ro! Sora celebrei Elena Gheorghe este gazda show-ului "De vorbă cu Ana"

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Este mamă, cu doi copii superbi, soţie, blogger, insta lover, specialist PR şi femeie de afaceri. Nu are bona pentru cei mici, dar cu toate acestea nu o vezi niciodată epuizată, nearanjată şi fără un zâmbet molipsitor şi dezarmant pe chip. Pur şi simplu străluceşte! Care este secretul ei? Ei bine, suntem convinse ca-l va împărtăşi in viitorul apropiat.

fara descriere

Vorbim despre Ana. Ana Gheorghe, o persoană calda, volubilă, curioasă şi inteligentă, gata să intervieveze personalităţi fascinante din toate domeniile. Iar tu vei fi în "primul rând", pentru toate dezvăluirile, sfaturile şi ponturile...Ţi-am captat atenţia? Ei bine, e momentul să afli tot!

fara descriere

Ana Gheorghe prezintă emisiunea "De vorbă cu Ana" pe pagina de facebook kfetele.ro! "E extrem de prietenoasă, amuzantă și plină de viața"

Frumoasa Ana, sora celebrei artiste Elena Gheorghe, va realiza, în fiecare marţi, începând cu ora 17, pe pagina de facebook kfetele.ro, emisiunea “De vorbă cu Ana”, pe care suntem convinşi că o vei urmări cu sufletul la gură.

fara descriere

Vezi ce spune Elena Gheorghe despre sora ei pe kfetele.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate