Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "E adevărat" Vezi ce spune sportivul despre Jador! EXCLUSIV!

Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? Vezi ce spune sportivul despre Jador!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Costin Gheorghe de la Exatlon a fost unul dintre cei mai iubiţi concurenţi ai emisiunii fenomen din Republica Dominicană. Fotbalistul de la "Faimoşii" s-a remarcat ca un adevărat lider al echipei şi a reuşit să ajungă până în semifinalele show-ului difuzat de Kanal D.

Parcursul sportivului s-a încheiat admirabil, în urmă cu câteva săptămâni, iar fanii lui i-au dat mesaje superbe, pe măsura evoluţiei favoritului lor.

Citeste si: Uite cum arată fosta soţie a lui Costin Gheorghe de la Exatlon şi ce spune spotivul despre ea! Adriana este o brunetă foarte sexy! FOTO EXCLUSIV!

Ei bine, chiar dacă familia lui este de mulţi ani în centrul atenţiei, tânărul care a împlinit 30 de ani chiar la debutul celui de-al treilea sezon al Exatlon-ului, a reuşit să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "Să fiu sincer nu mă uit pentru fete deşi sunt toate frumoase"

Fratele Elenei Gheorghe a divorţat în urmă cu un an şi jumătate de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele au ştiut de această ruptură. Este de apreciat însă că, deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

Nu avem cum să nu vă spunem că am fost curioşi să aflăm dacă protagonistul nostru şi-ar dori să-şi găsească o nouă iubită într-un mod mai...neconvenţional. L-am întrebat dacă s-a gândit să intre în casa Puterea Dragostei unde ar fi înconjurat de o sumedenie de fete frumoase şi sociabile.

"E adevărat că după ce m-am întors de la Exatlon am început să urmăresc această emisiune. Să fiu sincer nu mă uit pentru fete deşi sunt toate frumoase, ci pentru glumele lui Jador. Are simţul umorului şi pare un băiat de calitate. În ceea ce priveşte participarea nu ştiu ce să spun...Nu cred că sunt omul potrivit pentru acest reality show", a declarat Costin.

Citeste si: Costin Gheorghe, mesaj incredibil pentru sora lui, Elena! Uite ce surpriză uriaşă i-a făcut prin intermediul kanald.ro! VIDEO EXCLUSIV!

Costin Gheorghe şi fosta lui soţie au o relaţie de prietenie

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate