Sora Elenei Gheorghe, vacanţă de senzaţie în Dubai! Vezi ce poze superbe şi-a făcut în deşert! FOTO EXCLUSIV!

Sora Elenei Gheorghe, vacanţă de senzaţie în Dubai! Vezi ce poze superbe şi-a făcut în deşert!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Frumoasa Ana Pîrvulescu, sora celebrei Elena Gheorghe, a plecat într-o binemeritată vacanţă în veşnic însoritul Dubai. Blogger-iţa nu se răsfaţă singură în provincia Emiratelor Arabe Unite, ci însoţită de soţul ei, fotbalistul Paul Pîrvulescu, şi de fiul lor, Lucas, în vârstă de şase ani.

Citeste si: Incredibil, Elena Gheorghe a plâns în faţa a 4000 de oameni! Vezi prin ce a trecut artista săptămâna trecută! "De acolo, de Sus, a fost alături de mine" EXCLUSIV!

fara descriere

Micuţul, care tocmai şi-a pierdut doi dinţişori şi este extrem de nostim, este fascinat de tot ceea ce vede în jurul lui. Ei bine, puştiul a fost cel mai fericit la Legoland, cea mai mare atracţie pentru copii, un parc tematic uriaş unde copiii şi adolescenţii, dar şi adulţii îşi pot construi propriile oraşe din lego.

 

fara descriere

Tot acolo, turiştii descoperă uluiţi copii fidele construite din piese de lego după cele mai înalte 10 clădiri din lume, Dubai Skyline, Dubai Airport, Egypt, Oraşul Petra, un oraş din deşert, India, Kuwait, Abu Dhabi, Dubai Creek, Dubai Waterfront, Burj Khalifa.

Ana, Paul şi adorabilul Lucas au petrecut câteva ore şi în deşert unde s-au plimbat pe camile şi au avut parte şi de un tur al opulentei provincii, cu avionul. De la altitudine au văzut "insulele palmier", cele mai complexe proiecte urbane pe care le-a cunoscut omenirea, clădiri care te lasă fără grai, dar şi insule private deţinute de celebrităţi. Iar vacanţa de vis a celor trei nu s-a terminat. Pe protagoniştii noştri îi aşteaptă încă multe surprize şi momente memorabile.

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon a avut parte de şocul vieţii! A crezut că vorbeşte cu fiul ei pe instagram, dar UITE cine scria de fapt! Avem conversaţia incredibilă! EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate