Sora lui Florin Salam, decisă să nu se mai întoarcă la fostul soț, după ce a fugit cu omul de încredere al manelistului. Prieten de familie: ”100% rămâne cu Grasu”

Situație extrem de complicată în familia lui Florin Salam. Sora cântărețului a decis să-și părăsească definitiv soțul și să plece cu omul de încredere al fratelui său.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Maria, sora cântărețului Florin Salam, se află în aceste zile în centrul unui scandal amoros cum nu a mai existat în familia manelistului. Cu câteva săptămâni în urmă, ea a decis să-și părăsească definitiv partenerul de viață cu care a stat 20 de ani și cu care are 5 copii și s-a mutat cu ”mâna dreaptă a lui Florin Salam”, un bărbat cunoscut sub porecla de Grasu.

fara descriere

Situația este una cu atât mai complicată cu cât sora lui Salam și-a anunțat ”fostul” că nu are de gând să se întoarcă și este hotărâtă să meargă pe drumul pe care l-a ales. De cealaltă parte, fostul soț înceracă din toate puterile s-o convingă să revină acasă, însă fără succes. Conform unor surse apropiate familiei, Florin Salam s-a ținut departe de această dispută și i-a sfătuit pe protagoniști să-și rezolve singuri problema.

Citeste si: VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Citeste si: Florin Salam a făcut anunțul devastator. A fost diagnosticată cu leucemie

Citeste si: Florin Salam, show total în casa lui Dan Bursuc! ”Am o datorie pentru fratele meu...”

Prieten: ”De multă vreme nu a mai fost atât de fericită”

fara descriere

”Din păcate, situația este cum este, nimeni n-a vrut să se ajungă aici. Ar fi bine să înțeleagă toată lumea că lucrurile nu au cum să se mai schimbe. Femeia este fericită unde e acum, e bine, nu am mai văzut-o de mulți ani așa fericită...

fara descriere

Personal, mie îmi pare rău pentru fostul soț, dar trebuie să înțeleagă că s-a terminat și că fiecare om e liber să aleagă ce vrea să facă mai departe. Se pune și pe el într-o situație jenantă tot încercând s-o caute pe Maria. Cel mai bine are fi să o lase să-și vadă de viața ei, că doar nu se termină aici lumea. E hotărârea ei și nu mai poate fi întoarsă. Din punctul meu de vedere, 100% rămâne cu Grasu”, ne-a declarat o sursă din apropierea familiei lui Florin Salam.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate