Sora lui Iancu Sterp e gravidă și va naște în curând! Culiță și-a anunțat mama: “Știu că îți dorești și nepoți, dar am așa o presimțire că nu mai durează mult și vei avea!”

Sora lui Iancu Sterp e gravidă, iar toată familia așteaptă evenimentul cu sufletul la gură.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Sora lui Iancu Sterp e gravidă, fiind prima dintre frați care va deveni părinte. Iancu are un frate, pe Culiță, și două surori, Ileana și Geta.

Ileana s-a măritat anul trecut cu iubitul ei, Daniel, iar la nuntă a făcut o fotografie, în rochia de mireasă, alături de frații ei.( vezi câți bani cere mama lui Iancu Sterp pe turma ei de vaci)

Citeste si: Ce face Iancu Sterp dupa despartirea de Denisa!

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Băiatul s-a angajat la Londra și nu se mai întoarce acasă dar are un mesaj dur pentru Denisa: „Las` că te joc eu pe străzi!”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp are iubită! Faimosul solist nu se mai ascunde!

Recent, mama copiilor, doamna Geta,și-a aniversat ziua de naștere, iar Culiță i-a scris un mesaj emoționant. “Eu, Iancu, Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi!”, a postat Culiță.

Sora lui Iancu Sterp e gravidă: "Ai trăit bucuriile și necazurile noastre"

“Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru, ai vărsat lacrimile noastre, ai suferit în locul nostru. ”, a mai scris Culiță.

"Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si

ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale", a continuat fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.

Sora lui Iancu Sterp e gravidă. Ileana e cea care va deveni mămică

“Ești singura persoana la care alergăm daca avem necazuri, pentru că mai bine ca tine nu ne înțelege nimeni! Ai fost si rămâi cel mai bun prieten al nostru, nu doar MAMA! Atât cât vom avea zile pe pământ o să te iubim si o să te avem în grijă la fel cum ne-ai avut si

tu pe noi! Tu ești idealul meu de femeie! La fel vreau să fie si nevasta mea!”, a încheiat Culiță Sterp.

La final, fratele lui Iancu Sterp  a scris un Post scriptum în care și-a anunțat mama că va deveni, în curând, bunică. Culiță nu a menționat cine anume din familie va naște, dar este clar că cea care va deveni mămică este Ileana. “P.S. Stiu că îți dorești si nepoți dar am așa o presimțire că nu mai durează mult si vei avea!”, i-a transmis Culiță Sterp mamei sale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Emy Alupei vorbește pentru prima dată despre relația cu Iancu Sterp: „Dacă doarme la mine...”

Iancu Sterp și-a amenințat iubita că o va părăsi: „Bărbaţii sunt mai loiali unei echipe de fotbal decât unei femei”

Scandalul ia amploare. Iancu Sterp s-a despărțit de Denisa pentru Emy Alupei? Cine a lansat acuzațiile

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies