Sora lui Petrică Mîțu Stoian a rupt tăcerea! Maria Tărchilă, despre relația dintre artist și impresarul său: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut dezvăluiri uimitoare despre fratele ei și impresarul Doru Gușman!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut dezvăluiri incredibile despre viața artistului, în cadrul unei emisiuni TV. Sora cântărețului de muzică populară a mărturisit faptul că nu are nevoie de averea lui Mîțu Stoian, nici ea, nici familia acesteia.

"Am deschis succesiunea și a rămas să ne întâlnim la notar în ianuarie. A rămas să verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Nouă nu ne trebuie averea nimănui, nici a lui Petrică. Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă." , a spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a câștigat post-mortem procesul în care era acuzat de furt intelectual! Judecătorii au decis: nu și-a însușit nici o piesă! EXCLUSIV

Maria a fost întrebată de către moderatorul emisiunii, dacă impresarul Doru Gușman deține tot ceea ce înseamnă avere materială a lui Petrică Mîțu Stoian. 

"Nu sunt sigură până nu văd ce spune doamna notar. Acum doamna notar verifică ce ar mai fi, dar fără să fie pe numele acestei familii. Nu sunt sigură, dar vă comunic când o să aflu toate aceste lucruri. S-au mirat și avocații și cine se ocupă de caz, au zis că e o speță foarte dificilă", a adăugat Maria Tărchilă.

Citeste si: Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin Gabriel Matei a lansat o melodie în amintirea celui care i-a fost ca un tată

Sora regretatului artist a ținut să spună că de fiecare dată când se familia lui Miîțu Stoian se întâlnea cu acesta, o făcea oriunde, însă nu acasă. Fie într-o benzinărie, fie la o terasă. Acest lucru s-ar fi întâmplat dn cauza impresarului, spune Maria Tărchilă.

Citeste si: Oana Moșneagu, anunț extrem de trist: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

" Avem martori care spună că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui, nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză.  Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu. Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea în casă, nu ne accepta, eram eliminați de acolo. Nu aveam noi ce căuta la el acasă. Dacă noi mergeam la Craiova ne întâlneam la benzinărie sau la o terasă. Nu ne-am certat, dar era eliminată multă lume, cum a fost și Niculina.

Nu l-am întrebat de ce nu putem merge acasă, am crezut că nu e el (impresarul Doru Gușman) de dialog, nu-i plăcea de noi, nu știu ce avea cu noi. Poate credea că-l influențam cu ceva, nu știu.

Ne mai suna uneori să ne întâlnim toți, stabileam, și el nu venea. Ori îi făcea un program și nu putea să vină, nu era lăsat să vină. Ori venea pe ascuns și îl suna. Auzeam cum țipa la telefon «ce cauți tu acolo?». I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni", a mai spus una dintre surorile artistului, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Maria Tărchilă

Maria Tărchilă

[Sursa foto: Facebook]

Ce spune Maria Tărchilă despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman

Sora lui Mîțu Stoian susține că regretatul artist era ușor influențabil și tocmai din această cauză ar fi fost și îndepărtat de familia lui, de Niculina Stoican, dar și de soția lui. Ba mai mult decât atât, Maria este de părere că familia Gușman a stat pe spatele regretatului cântăreț de muzică populară.

Cristi Brancu: "De ce natură era relația dintre Petrică și domnul Doru Gușman?"

" O să aflăm noi și asta. Petrică era ușor influențabil și cred că de asta l-a îndepărtat de noi, de Niculina, l-a divorțat de nevasta lui și a rămas singur. Nu știu cum să-i spun ce era impresarul pentru el, există un termen, dar nu vreau să-l pronunț. Rămâne să vedem și să demonstrăm ce era.

Când am mai multe detalii vă anunț eu și vă comunic. A fost un artist minunat, dar nu știm noi ce a fost în spatele artistului. Asta nu știm noi. Artiștii sunt de două feluri: artiști minunați și în spate mai este o față pe care noi nu o știm", a mai spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

"Toată familia aia (n.r.: familia lui Doru Gușman) a trăit pe spatele lui. A muncit el și au trăit toți pe spatele lui", a încheiat sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Maria Constantin vorbește despre legătura pe care o avea cu Petrică Mâțu Stoian! Cât de apropiați erau cei doi? “Vorbeam mereu prin mesaje”

Petrică Mîțu Stoian, acuzat că ar fi copiat o piesă de-a lui Nicolae Guță: ”Parcă era o manea tot așa”

Elena Merișoreanu, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea mamei sale! A aflat vestea înainte să urce pe scenă: „În clipa aia am căzut”

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Vladimir Putin a dat ordinul! Se întâmplă astăzi, 27 mai. Breaking News mondial

Primești aproape 60.000 euro dacă te muți cu familia în această zonă. Au început să vină doritori din toată lumea

Alertă alimentară în România! Produs Salmonella la Lidl

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies