Petrică Mîțu Stoian, acuzat că ar fi copiat o piesă de-a lui Nicolae Guță: ”Parcă era o manea tot așa”

Fanii lui Nicolae Guță n-au tăcut nici după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! Ce asemănare au auzit între piesa artistului de muzică populară și cea a manelistului?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și iubiți artiști de muzică populară din România. Însă, de-a lungul vieții, acest lucru nu l-a ținut departe de scandaluri cu colegii de breaslă. În urmă cu ceva timp, maestrul fusese acuzat că a copiat una dintre melodiile lui Nicolae Guță.

Citeste si: Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant pentru regretatul artist. Alin Gabriel Matei a lansat o melodie în amintirea celui care i-a fost ca un tată

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Petrică Mîțu Stoian, piesă asemănătoare cu a lui Nicolae Guță?

Petrică Mîțu Stoian a fost îndrăgit, apreciat și iubit în toate colțurile țării. Muzica sa a ajuns de fiecare dată la sufletele românilor indiferent unde se aflau. Acest lucru nu a făcut ca regretatul artist sa ducă lipsă de scandaluri. Maestrul a fost acuzat în urmă cu un an, de fanii lui Nicolae Guță că ar fi copiat una dintre melodiile acestuia.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Parcă era o manea tot așa… Guță”, “Cântecul popular românesc are aceeași vârstă cu acest neam. Prin cântec, acest neam și-a cântat trăirile, realizările și necazurile de-a lungul istoriei! Să ne aducă în discuție o cântare țigănească cu origine din Turcia, după părerea mea, este chiar jignitor pentru mândria acestui neam cu origine de la marele Burebista”, “Tot binele din lume, Dumnezeu să-l țină o sută de ani, voce de aur (n.r.:

se referă la Petrică Mîțu Stoian)! Îmi place, îl ascult cu plăcere, îmi ajunge la suflet și, da, fugim după bani, la viață nu ne gândim, din păcate. Banii și anii se duc ”, au fost unele din comentariile fanilor pe rețelele de socializare.

Citeste si: Niculina Stoican, mesaj emoționant după ce și-a pierdut bunul prieten, pe Mîțu Stoian: ”Viața merge mai departe”

Ușor, ușor lucrurile s-au liniștit în mediul online, iar cei doi artiști și-au văzut liniștiți de carierele lor. Chiar dacă există unele asemănări între cele două piese, Nicolae Guță nu a intervenit deloc și nu l-a acuzat niciodată pe colegul său de niciun fel de plagiat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies