„Sora” Sorinei, fetița adoptată de un cuplu din America, a apărut în lacrimi la tv. Mesaj emoționant: „Nu am vrut să renunțăm la tine”

Adelina, „sora” Sorinei, a apărut cu lacrii în ochi la o emisiune tv. Ce i-a transmis fetiței care ar urma să plece în America împreună cu familia adoptivă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adelina Șărămăt, fiica cea mai a asistentei maternale care a crscut-o pe Sorina, a apărut într-o emisiune de televiziune unde a vorbit despe suferința ei. Tânăra își dorește ca cea pe care o considera sora ei să întoarcă la Baia de Aramă și condamnă felul în care fetița a fost luată din casa lor.

„Nici măcar o clipă nu am vrut să renunțăm la tine!”, a fost mesajul Adelinei pentru Sorina.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Radu Mazăre se căsătorește astăzi în închisoare! Ce se întâmplă cu averea politicianului și cu domeniile sale din Madagascar

Citeste si: Incredibil, cum arată vila lui Brigitte de la Timişoara! AICI se retrag soţii Pastramă după agitaţia nunţii! Proprietatea cu piscină valorează câteva sute de mii de euro!

Citeste si: Deea, replică tăioasă după ce Roxana a spus că ”are sânii până la genunchi”! Fosta concurentă a vorbit și despre ce își dorește să facă Roxana cu marele premiu de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

fara descriere

„Timpul trece și nimeni nu ia nicio măsură în legătură cu Sorina. Deja suntem peste măsură de îngrijorați, să nu aflăm nimic despre ea. Doamnele au mai și spus că fetița ar fi bolnavă. Nu știu de ce nu ar duce-o la spital dacă cred că e bolnavă. Și-i fac și poze pe deasupra că e foarte fericită – se cam încurcă în declarații”, a spus Adelina la tv. „E ca și cum ne-ar fi luat o parte din noi, nu mai suntem compleți. Simțim un gol și asta mai ales pentru felul în care a ne-a fost luată. Nici măcar nu ni s-a permis să ne luăm la revedere, să ne îmbrățișăm. Nu cred că e omenește așa, să iei un copil care practic a trăit la noi 7 ani de zile”, a mai Adelina cu lacrimi în ochi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate