Sorin Oprea, dezvăluiri neașteptate despre Răzvan Ciobanu: „Era un străin la ușă, voia...”

Sorin Oprea a făcut noi dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu. Cine era la locuința designerului, în ziua în care a murit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Sorin Oprea, prietenul lui Răzvan Ciobanu, a făcut noi mărturisiri despre ce s-a întâmplat în ziua în care designerul a murit.


In articol:

Bărbatul a declarat în cadrul unei emisiuni TV de ce a mers la locuința lui Răzvan, dar și ce a luat din casă atunci când a ajuns. Cine l-a întâmpinat chiar la ușă pe Oprea.

Citeste si: Mesajul care a îngenuncheat de durere tot internetul: "Bun ziua, sunt un tată îndurerat care a pierdut al doilea copil. Soția a născut în 2017 o fetiță moartă, iar anul acesta a născut o minunăție de fetiță care a trăit doar o zi..."

Citeste si: O susţinătoare l-a certat pe Mocanu de la Puterea dragostei: "Dezamăgitor! Acum, că eşti vedetă..."- Ce răspuns a dat imediat Bogdan

Citeste si: O femeie din Timiș a luat în plasament un băiețel de 12 ani. Ce a descoperit soțul într-o zi, când a venit acasă mai devreme

Citeste si: Raluca și Pepe s-au împăcat. 500 de lei i-a costat înțelegerea - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

După ce s-a speculat că acesta ar fi plecat cu lucruri din casa lui Răzvan, Sorin Oprea se apără:

„Eu nu am avut de ascuns absolut nimic chiar din prima secundă. Prima apariţie a mea a fost acolo fără părinţi. Eu am probe la ce oră m-am trezit, la ce oră m-am dus acolo, la ce oră am sunat pe fiecare în parte. Deci, orice scot pe gură, am o probă. Primul feeling pe care l-am avut a fost să merg, să dau de părinţii lui, de familia lui, deoarece, după cum v-am şi zis, cu o noapte în urmă mă întâlnisem cu el şi trebuia să meargă cu noi în maşină spre Bucureşti şi aşa am simţit, să merg acolo, în ideea de a da de familie, de cineva, ştiind că el tot timpul mai stătea cu cineva în casă. Deci tot timpul era un bărbat la el în casă.

Era un străin la uşă, voia să intre înauntru. Am vorbit cu el, i-am explicat că un prieten de-al meu tocmai ce a murit, dacă a văzut pe cineva pe aici, familie, ceva, prieteni...

Mi-a spus că nu şi că îi pare rău. Am intrat înauntru, apoi am urcat pe scări, am intrat la el pe hol, pe casa scării şi undeva, în spatele unui tablou, masă, nu ştiu ce era aia... era pisica. Uşa era crăpată undeva la un cinci centimetri. Nu, pentru că mirosea. Haideţi să lămurim treaba asta odată pentru totdeauna. Eu nu am intrat în apartamentul lui Răzvan deoarece mirosea extraordinar de urât.

Casa lui Răzvan era devastată

Am plecat spre casă, am sunat-o pe mama lui şi mi-a zis că în două, trei ore, ajunge în Bucureşti şi cum ajunge mă sună şi dacă pot să o ajut să îi aleagă haine lui Răzvan, să aibă cu ce să îl îmbrace la Constanţa, să îl aducă în Bucureşti. După două, trei ore, am mers acolo... Devastată, exact cum a zis şi doamna avocat.

Toate hainele erau aruncate pe jos, adică nu toate, câteva din ele. Răzvan avea perioade. Avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu-i păsa de nimic şi tot ce era în jurul lui nu conta şi na. Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică și în pat era. Asta şi mirosea în halul ăsta. Era ca şi cum e un apartament nelocuit de ceva vreme", a spus Sorin Oprea.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prin ce dramă a trecut Mirela Vaida: „Atunci când pierzi o sarcină…”

Se măresc salariile românilor de la 1 ianuarie 2021? Este lovitura momentului în Parlament

George Burcea, lovitură devastatoare pentru Andreea Bălan! Este cea mai mare umilință de până acum. Dezvăluri din intimitatea relației

Ce a pățit Rita Mureșan când s-a apropiat de sicriul lui Răzvan Ciobanu: „Am simțit mirosul...”

Cine se va ocupa de parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu! Ce a vorbit Rita Mureșan cu mama designerului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies