Sorin Oprescu, surpriză de Ziua Femeii pentru iubita lui! Ce a făcut fostul primar pentru șefa lui VIDEO EXCLUSIV

Medicul Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, alături de iubita lui, Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, au petrecut, serile trecute, în avans, momentul dedicat zilei de 8 Martie.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Galant din cale afară cu femeia cu care se iubește de mai bine de 8 ani, Sorin Oprescu a dus-o la un restaurant de lux din Nordul capitalei, loc în care, alături de prietenii lor, au petrecut câteva ore bune.

Citeste si: Sorin Oprescu a intinerit! Se deplaseaza mai nou cu un cabrio de pustan! A renuntat la bolizii de lux cu care circula pe vremea cand era primarul Capitalei VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Desi are probleme de sanatate, Sorin Oprescu nu renunta la fumat! A iesit pe terasa de dragul tigarilor VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Imagini rare cu fostul primar al Capitalei: Sorin Oprescu, de garda la "Municipal"! Video exclusiv

De cum au ajuns acolo, atât Adriana Nica, cât și Sorin Ooprescu, și-au comandat de mâncare și o sticlă cu apă minerală. După ce s-au ospătat cu pastele comandate, voia bună și-a făcut loc la masă, iar cea responsabilă, din ceea ce se observă în imagini, cu buna-dispoziție a fost Adriana Nica. Iar actuala șefă a lui Sorin Oprescu a ținut-o toată seara în glume, râzând copios alături de amicii lor. Iar, din gesturile pe care le aveau cu toții, se pare că subiectul glumelor era chiar Sorin Oprescu, acesta intrând în jocul lor imediat, amuzându-i și mai tare.

La un moment dat însă, Sorin Oprescu a ieșit din restaurant pentru a-și satisface viciul de care nu poate scăpa: fumatul, el trăgând cu nesaț dintr-o țigară, terminând-o cât de repede a putut pentru a reveni lșa masă, alături de iubita lui, Adriana Nica. Apoi, după ce au mai petrecut o oră stând de vorbă cu amicii lor, Sorin Oprescu a achitat nota de plată, cu cardul, iar apoi s-a ridicat de la masă pentru a merge să aducă mașina, parcată destul de departe de restaurant. La câteva minute, a ieșit și Adriana Nica, însoțită de amicii lor, au urcat în mașina adusă ”la scară” și s-au îndreptat spre casă.

Sorin Oprescu și Adriana Nica sunt împreună de opt ani

”Avem o relaţie de foarte mulţi ani, pe care mi-am asumat-o şi eu, şi pe care şi-a asumat-o şi Sorin Oprescu. N-am ascuns niciodată lucrul acesta. (...) Da, mă sfătuiesc cu Sorin Oprescu. Dar deciziile le iau numai cu echipa managerială și doar așa se iau hotărârile finale. Când era manager, Sorin Oprescu a făcut din Municipal cel mai dezvoltat spital din România!”, a povestit, într-unul dintre rarele interviuri acordate, Adriana Nica despre relația cu Sorin Oprescu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate