Sorin Ovidiu Vântu, avertisment devastator! România nu mai are nicio şansă! Ce spune controversatul om de afaceri?

Actualitate

Sorin Ovidiu Vântu, avertisment devastator! România nu mai are nicio şansă! Ce spune controversatul om de afaceri?

Sorin Ovidiu Vântu, celebrul SOV, este decis să se implice, din nou, în viața statului român și, culmea, în salvarea economiei românești, afectatăgrav de criza coronavirusului. Iar avertismentele pe care le dă Sorin Ovidiu Vântu sunt devastatoare.

Considerând că, de fapt, criza coronavirusului este una artificială, că este un experiment al părților interesate și că situația gravă a economiei românești și mondiale este doar o repetiție pentru ce va urma, Sorin Ovidiu Vântu propune salvarea României cu cteva măsuri.

Citeste si: Abia eliberat din închisoare, Sorin Ovidiu Vântu, propunere șocantă pentru România: ”Ofer Guvernului României o donație de 250 de milioane de euro”

Citeste si: Sorin Ovidiu Vântu, internat de urgenţă într-un spital din Capitală. Ce se întâmplă cu omul de afaceri

Citeste si: Vila monument istoric a lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost scoasă la licitaţie de ANAF! „Palatul” a fost evaluat la 4,2 milioane de euro!

”Ce v-am spus acum câteva săptămâni, și anume faptul că este o manipulare la nivel mondial, începe să se confirme. Nu mă refer la cei mai deștepți dintre voi, ăia deja știu, știau de dinainte, mă refer la cei medii. După 15 mai este obligatorie purtarea măștii.

Nu se specifică în ce zonă a trupului să port acea mască, așa că, în loc să o port ca botniță, o pot folosi ca obiect vestimentar.(...) Încetează să te mai porți ca o turmă de oi toantă ascultând toate inepțiile...”,
spune Sorin Ovidiu Vântu.

Mai mult, Sorin Ovidiu Vântu transmite o serie de avertismente cumplite, devastatoare, cu privire la vioitorul imediat al României și propune ceea ce crede că sunt singurele măsuri care ne mai pot salva.

Problema acestor indivizi care vă conduc este să vă asigure siguranța zilei de mâine, materială, fizică. În acest sens, Guvernul României ar trebui să ia urgent următoarele măsuri: să bată monedă, să tipărească lei în plus, pentru a se stăvili inflația să emită o criptomonedă având un program economic național în spate. Criptomoneda îi va ajuta să țină inflația sub control și să se și dezvolte.(...) Veți muri de foame, la propriu! Dacă în primele postări vă ironizam doar, acum situația este critică.
La iarnă veți muri de foame”,
susține Sorin Ovidiu Vântu.

 

Sorin Ovidiu Vântu donează statului 250 de milioane de euro dacă este rejudecat

Sorin Ovidiu Vântu este dispus să investească o sumă uriașă în demonstrarea nevinovăției sale, folosind însă un termen eufemistic inspirat: domație. ”Ofer Guvernului României o donație de 250 de milioane de euro, cu două condiții. Prima este să mi se rejudece toate dosarele de câtre judecători competenți și care să nu fie în aria de competență a securiștilor.

Modalitatea legală există și se cheamă recurs în interesul legii. A doua, în momentul în care, în urma rejudecării acestor dosare se va constata că magistrații care m-au condamnat la ani grei de pușcărie și-au bătut joc de meserie, din prostie, din răutate, sau la ordinul securiștilor, să fie evacuați din sistem. Dacă aceste două condiții sunt respectate, voi oferi statului român, repet, 250 de milioane de euro. Suma este negociabilă! Cu banii ăștia se pot susține IMM-urile care să vă asigure locurile de muncă când veți termina cu tâmpeniile astea...”,
a explicat Sorin Ovidiu Vântu.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

 

Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat la 11 ani de închisare și eliberat de curând

Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, pe 27 martie, ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu să fie eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, informează Agerpres.

Sorin Ovidiu Vântu a executat o pedeapsa de 11 ani de închisoare, după ce instanța a contopit sentințele din mai multe cazuri. Cele mai mediatizate condamnări sunt sentința de 8 ani de închisoare din dosarul căderii Fondului Național de Investiții sau sentința de 10 ani de închisoare din dosarul Petromservice. Fostul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, a stat în spatele gratiilor aproape șase ani și jumătate.