Soția lui Andi Moisescu a fost curtată de mari campioni: ”Olivia Steer a refuzat avansurile lui Gică Popescu!” Vezi cine susținea asta

Acum mai bine de un deceniu, în presa din România apărea informația că fostul mare fotbalist Gică Popescu i-ar fi făcut avansuri prezentatoarei Olivia Steer.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Acum mai bine de un deceniu, în presa din România apărea informația că fostul mare fotbalist Gică Popescu i-ar fi făcut avansuri prezentatoarei Olivia Steer. Căsătorit cu Luminița, cel poreclit ”Baciul” ar fi făcut pressing la soția lui Andi Moisescu, fără succes însă, așa cum dezvăluia săptămânalul ”Fanatik”. 

Citeste si: Cât a încasat medicul care a făcut-o praf pe Olivia Steer de la producătorii de vaccinuri și companiile farmaceutice? Mihai Craiu spune că sumele au fost de ”două-trei sute de euro”

Citeste si: Ce a pățit o tânără după ce a devenit vegană! Adoptase dieta Oliviei Steer și acum are mari probleme de sănătate

”Olivia Steer a refuzat avansurile lui Gica, desi acesta este mai bogat si mai influent decat sotul sau, Andi Moisescu. Fostul capitan al Barcelonei se misca repede si cu talent cand pune ochii pe cate o femeie. Printre afaceri imobiliare de cinci stele si planuri de viitor in domeniul fotbalului, Gica Popescu isi gaseste timp si pentru cuceriri sentimentale. Sau macar tentative, caci acesta este stadiul in care fostul capitan al Barcelonei se afla cu cea mai noua „tinta” a sa: Olivia Steer.

fara descriere

Cei doi s-au cunoscut la prima editie a emisiunii „Business Magazin”, a carei realizatoare este chiar femeia care i-a sucit mintile „Baciului”, sustine saptamanalul „Fanatik” in ultimul sau numar. Pe 25 noiembrie 2007, milionarul Popescu a fost primul invitat al rubricii: „La masa negocierilor”. Oaspetele de atunci al frumoasei vedete media a fost iute ca orice oltean si a reactionat rapid, incepand instantaneu avansurile asupra Oliviei. Telefon dupa telefon, „vraja” dupa „vraja”. Driblingurile nu au avut rezultatul scontat. Casatorita cu Andi Moisescu, vedeta TV a refuzat orice tentativa a „Baciului” de a duce relatia spre un nivel superior” susținea ”Fanatik” în vara lui 2008.  

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate