Soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare! Valeria a câştigat doar mărunţiş de pe urma firmei unde este administrator!

Datele financiare arată că soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare. Valeria, partenera de viaţă al fostului antrenor al Stelei şi al echipei naţionale, este de mai mulţi ani administrator al firmei familiei, ce activeaza în domeniul imobiliar. Potrivit rezultatelor de la Ministerul de Finanţe, firma nu a performat niciodat. E drept, din 2005 şi până în 2018 s-au înregistrat pierderi în doar doi ani, în timp ce în ceilalţi profitul net mediu a fost de aproape 30.000 de lei.

Citeste si: Fata lui Iordănescu a împlinit 23 de ani: ”Să ai o soră este un lucru minunat, pe care nu-l poți descrie prea ușor în cuvinte!”

Citeste si: Băieții lui Anghel Iordănescu, în gașcă la schi FOTO

Citeste si: Anghel  Iordănescu îşi închiriază hotelul din Predeal! Vezi câţi bani cere fostul antrenor al echipei naţionale!

Soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare. În medie, a câştigat 6.000 de euro pe an

În ultimii 10 ani, firma administrată de Valeria Iordănescu a avut un câştig total de 300.000 de lei (60.000 de euro), ceea ce înseamnă aproape 6.000 de euro pe an, o sumă infimă. Cu toate acestea, familia Iordănescu o duce bine cu imobiliarele. În ultima declaraţie de avere depusă de Anghel Iordănescu, în calitate de candidat UNPR la alegerile europarlamentare din luna mai, reiese că a încasat 240.000 de euro pe an din închirierea unor imobile. (vezi câţi bani are Iordănescu în conturi)

fara descriere

Soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare. Familia are 6 case şi 11 terenuri

Actele oficiale arată că soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare. Iordănescu deţine 4 terenuri în Pipera, 3 în Ştefăneşti şi câte unul în Jilava, Snagov, Corbeanca şi Breaza. În plus, familia Iordănescu mai deţine patru case de locuit, dar şi două case de vacanţă, la Breaza şi Snagov.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate