Soția lui Constantin Măgureanu, dezvăluiri impresionante despre accidentul în care a pierit un tânăr de 26 de ani. Cum se apără Veronica Măgureanu: „N-am luat nimic în plin că am ochi, nu sunt oarbă”

Veronica Măgureanu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 26 de ani. La două luni de la tragedie, soția solistului de muzică populară Constantin Măgureanu a povestit cum s-a petrecut totul.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Veronica Măgureanu, alături de soțul ei, Constantin Măgureanu

În urmă cu două luni, Veronica Măgureanu, în vârstă de 42 de ani, se afla la volanul mașinii și conducea dinspre Teleorman spre București. Pe DN65, ea nu a văzut turma de oi și nici ciobanul care încerca să gonească animalele de pe carosabil, și a intrat direct în bărbat. În urma impactului puternic, tânărul în vârstă de 26 de ani, din comuna Putineiu, a decedat pe loc.


In articol:

Soția lui Constantin Măgureanu a povestit recent, într-o emisiune televizată, cum a avut loc tragedia. Veronica Măgureanu spune că oile au sărit pe mașina ei și că nu a știut că a lovit și un cioban în impact. Ea se apără și susține că nu a lovit animalele în plin.

„Am de 20 ani permis, n-am zgariat niciodată mașină, sunt foarte precaută mai ales când sunt cu copiii în mașînă. S-a întâmplat pe un drum național, mi-au sărit din partea dreapta niște oi pe mașină. Oile au sărit pur și simplu pe mașină, n-am frânat, nu am avut nici reacție de a frână. Cum să franez când într-o fracțiune de secundă îți sar niște oi pe capotă și pe parbriz.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe mașină, nimic călcat cu roțile. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa să nu am ceva pe conștiința că aș fi călcat pe ceva. În acele oi mai există și un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de mașină mea, a fost în șanț și probabil au ricoșat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am știut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus. S-a zis că au fost oile pe stradă și că le-am luat în plin. Nu, dragilor, n-am luat nimic în plin că am ochi, nu sunt oarbă”, a declarat Veronica Măgureanu, potrivit starpopular.ro.

Accidentul, un semn de la Dumnezeu

Veronica Magureanu crede că tragedia a fost o lecție primită de la Dumnezeu să se trezească la realitate. Ea a mărturisit că a a vut nevoie de terapie psihologică pentru a depăși momentul.

„Poate că Dumnezeu a vrut să mă zguduie puternic, pentru că am fost zguduită puternic. Acum două luni s-a abătut un necaz asupra mea, dar Dumnezeu a vrut să mă zguduie și să-mi spună: hei, trezește-te la realitate, dragă mea! Dumnezeu mi-a arătat în acea secunta că m-a iubit în momentul oportun, în momentul crucial din viață mea, mie și fiului meu. Eu, astăzi, puteam să nu mai fiu aici. O luna de zile am fost în șoc, eu și copilul meu cel mic. Timp de trei săptămâni am făcut terapie psihologică”, a mai spus soția solistului de muzică populară, Constantin Măgureanu.

 SURSE:starpopular.ro

 

Urmatorul articol
Citește și:

Ultimă oră! Actorul Horațiu Mălăele, confirmat cu coronavirus

Parlamentar suspendat după ce a transmis live, către toți colegii, o scenă intimă cu soția sa . Cei doi credeau că semnalul este întrerupt și nu-i vede nimeni

Alimentele care-ți curăță plămânii și elimină toxinele! Te protejează de infecții și au nenumărate beneficii pentru organismul tău

Trei românce au ținut prizonier un bărbat din Austria, săptămâni la rând. Femeile i-au golit conturile bancare

Român mort la muncă în Anglia, incinerat fără acordul familiei! Rudele au aflat abia după câteva săptămâni că nu mai au pe cine să îngroape și cenușa a fost aruncată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies