Sotia lui Dan Negru a dat lovitura in afaceri! Cabinetul stomatologic al Codrutei a adus castiguri de 15 ori mai mari decat in anul precedent!

Conform rezultatelor financiare, sotia lui Dan Negru a dat lovitura in afaceri. Codruta este stomatolog si detine un cabinet in Bucuresti.

Autor: Matei Vaihan

Potrivit cifrelor de la Ministerul de Finante, sotia lui Dan Negru a dat lovitura in afaceri. Codruta, care este medic dentist- stomatologie generala, detine un cabinet dentar in Bucuresti, unde mai lucreaza alaturi de alti trei doctori.( vezi ce obicei al lui Dan Negru o deranjeaza pe sotia sa)

Sotia lui Dan Negru a dat lovitura in afaceri. Primul an de activitate a adus un profit de peste 250.000 de lei

Codruta Negru este insa actionarul firmei prin care isi desfasoara activitatea cabinetul stomatologic. In 2013, anul infiintarii firmei, s-a inregistrat un profit record de 215.308 lei, pentru ca apoi sa urmeze doi ani cu pierderi: 39.519 lei (in 2014) si 57.328 lei (in 2015).

Sotia lui Dan Negru a dat lovitura in afaceri. In 2017, castigul fost de peste 100.000 de lei

Chiar daca a avut o perioada mai grea, sotia lui Dan Negru a dat lovitura in afaceri. In 2016, firma a revenit pe profit (7.390 de lei), iar in 2017 acesta a fost de 15 ori mai mare decat in anul precedent, castigul fiind de 112.903

lei. La finalul anului trecut, datoriile societatii comerciale erau de 75.632 de lei. 

 

75 632
 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dan Negru despre drama familiei Ploiesteanu: "Copilul a murit, dar la 20 de ani dupa ce doctorul a sfatuit-o pe mama sa-si ucida baiatul"

Dan Negru, marturisire surprinzatoare: ”A fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o vreodata”

Oana Roman si Dan Negru se cearta pe Facebook... din cauza Danielei Crudu!

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

BOMBA ANULUI de la PFIZER! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt: Mai durează UN PIC!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies