Soția lui Gheorghe Dincă, despre ce s-a întâmplat în beciul groazei din Caracal: „Mi-a dat o palmă...”

Ce a pățit soția lui Dincă în beciul groazei din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a dezvăluit ce s-a întâmplat pe timpul șederii ei în România și când a observat că se schimbă comportamentul soțului său.

Femeia, care a fost în țară în perioada în care Luiza a fost răpită de Gheorghe Dincă, le-a spus anchetatorilor că a văzut că a văzut un butoi metalic în curtea din Caracal cu cenușă în el, iar când l-a confruntat, aceasta a primit un răspuns incredibil.

Citeste si: Cutremur în România, la primele ore ale zilei! Ce magnitudine a avut

Citeste si: Accident grav în Mamaia! O persoană a murit pe loc, alte două sunt grav rănite! Cine sunt victimele

Citeste si: Gabriela Cristea se mărită azi cu Tavi Clonda! Avem toate detaliile despre cununia religioasă și petrecere

„Am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii. Am văzut cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am observat în trecut, când am mai fost în ţară. Întrebându-l ce e cu el, soţul meu mi-a mărturisit că arde acolo diverse chestii, resturi vegetale, PET-uri”, a declarat Elena Dincă.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în beciul din casă

De asemenea, Elena Dincă a dezvăluit și ce s-a întâmplat în beciul din Caracal

Am avut o relaţie bună cu soţul meu până pe 23 mai – când a uitat că a spart damigeana cu vin din beci cu o zi înainte şi a dat vina pe mine că aş fi făcut asta, moment în care mi-a dat o palmă peste faţă. A doua zi şi-a cerut scuze”, a mai povestit Elena Dincă.

Ca să ajung în curte, am sărit gardul. După ce am mai făcut una, alta am vrut să intru în locuinţă, dar am observat că soţul meu se închisese pe interior. Neavând cum să intru – l-am sunat pe fiul meu să vină să mă ia. El era prin Drobeta Turnu Severin. În aproximativ trei ore a ajuns şi am plecat cu el cu maşina la locuinţa lui din Arad, acolo unde am stat până în prezent”., și-a mai amintit soția lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor.

 

Foto: Inquam Photos / Bogdan Ganea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate