Vedete

Sotia lui Gino Iorgulescu nu-i iarta pe francezi dupa episodul Simona Halep: "Sa va fie rusine ca ati ajuns sa va bucurati de o echipa de imigranti de care de fapt va bateti joc!"

Gabriela Iorgulescu este suparata pe francezi dupa glumele proaste pe care acestia le-au facut dupa ce Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Gabriela (49 de ani), sotia lui Gino Iorgulescu, seful LPF, este de meserie psiholog, dar urmareste cu atentie fenomenul sportiv din intreaga lume. Inca deranjata de faptul ca dupa ce Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros tenismena noastra a fost ironizata de presa franceza, Gabriela a postat un text dur la adresa nationalei "cocosului galic", proaspat incoronata campioana mondiala in Rusia. 

"Azi NU, N-AM TiNUT cu FRANTA si niciodata nu le voi mai fi alaturi pana nu vor face si ei ceva sa ne arate ca le pare rau si isi vor cere scuze PUBLIC!! nu bla, bla uri diplomatice de ambasada. Am prieteni buni francezi la care tin f mult si am fost alaturi de ei si doar pt ei, fratele meu traieste in Franta, asa ca sunt mai obiectiva ca multi altii. Dar "tu francezule" care nu ai reactionat la agentia aia unde a fost si un atentat si unde noi am solidarizat cu voi, un popor intreg si am fost "Je suis charlie", tu ce ai facut??? Ti-ai batut joc de munca Simonei Halep in primul rand, nu de noi "tiganii!" . Diferenta este ca noi va felicitam pt victorie per total pt ca suntem fair play ceea ce voi veti mai avea mult de invatat, basca' de componenta echipei franceze formata din tocmai acei "tigani si arabi" de care radeti. Sa va fie rusine ca ati ajuns sa va bucurati de o echipa de imigranti de care de fapt va bateti joc!", a rabufnit sotia lui Gino Iorgulescu. 

 

Galerie foto