Vedete

Sotia lui Ionut "Jaguarul" de la Exatlon, dupa ce l-a vazut pe “Razboinic” plangand in emisiune: "Mi-as dori sa se intoarca acasa" EXCLUSIV

Ionut de la Exatlon a plans in emisiunea de duminica, 18 februarie, atunci cand si-a amintit de sotie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sotia lui Ionut "Jaguarul" de la Exatlon, dupa ce l-a vazut pe “Razboinic” plangand in emisiune: "Mi-as dori sa se intoarca acasa" EXCLUSIV icon photo

Ionut "Jaguarul" a oferit momente emotionante in emisiunea Exatlon de duminica, dupa ce echipa lui a castigat una din probe, care avea drept premiu o excursie, unde o parte din drum se parcurgea calare.

Gandindu-se la faptul ca vor merge calare, Ionut si-a amintit de o vacanta alaturi de sotia sa si a inceput sa planga de dorul acesteia. “M-am gandit la nevasta-mea cand am auzit ca vom merge sa calarim”, le-a spus Ionut colegilor sai care nu intelegeau de ce acesta plange.

In tot acest timp, acasa, Nella, sotia lui Ionut, urmarea si ea emisiunea cu ochii in lacrimi. “M-a facut si pe mine sa plang, pentru ca eu daca il vad si putin suparat incep sa plang. Va inchipuiti cand l-am vazut plangand? Nu m-am asteptat, el fiind barbat si orgolios, nu credeam ca va aface asta in fata atator oameni. Stiam ca este sensibil, insa nu credeam sa-l vad plangand. Am sesizat insa in ultima perioada ca nu mai este la fel ca la inceput, ca este foarte trist”, ne-a spus Nella, sotia lui Ionut, care a marturisit ca in ultimele zile s-a tot gandit ca ar vrea sa-si vada barbatul inapoi acasa.

Sotia lui Ionut "Jaguarul" de la Exatlon: "Stiu ca ma iubeste"

“Stiu ca ma iubeste, si eu il iubesc enorm si nici nu am vrut sa plece la Exatlon pentru ca mi-a fost teama de perioada atat de mare in care nu vom putea sti nimic unul de altul. Dar, pentru ca el si-a dorit atat de mult sa ajunga acolo, am acceptat. Acum insa mi-as dori foarte tare sa se intoarca acasa. Aproape doua luni cred ca au fost de ajuns si pentru el, dar si pentru mine. Mi-e foarte dor de el”, ne-a spus sotia lui Ionut.

Nella ne-a trimis si fotografiile din excursia in care cei doi au calarit si care i-a trezit atat de multe amintiri lui Ionut in emisiunea Exatlon de duminica, 18 februarie. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune