Soția lui Ovidiu Ioanițoaia e devastată: ”Mi-a murit un prieten. Aș vrea să merg să aprind o lumânare, că mă doare sufletul!”

Soția celebrului ziarist Ovidiu Ioanițoaia este contrariată de măsurile autorităților, care au interzis accesul în cimitire.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Soția celebrului ziarist Ovidiu Ioanițoaia este contrariată de măsurile autorităților, care au interzis accesul în cimitire. Ovidiu Ioanițoaia (75 de ani), cel mai cunoscut jurnalist sportiv, și-a găsit fericirea în brațele Sorinei, o frumoasă avocată cu 25 de ani mai tânără decât partenerul ei. Zilele trecute, Sorina a postat un mesaj în care își exprima dezamăgirea că nu poate să se ducă la mormântul unui bun amic, recent plecat dintre noi.

Citeste si: Fata lui Ovidiu Ioanitoaia a fost data in judecata de TVR! Producator in televiziunea publica, Iuliei i se pretind 682,76 lei din partea institutiei | EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: FOTO Ce sexy pozeaza fata lui Ovidiu Ioanitoaia! Iulia este producator in TVR

”Mi-a murit un prieten. Și trec prin fața cimitirului și aș vrea să merg să aprind o lumânare, că mă doare sufletul! Poate cineva să îmi explice logic, cu cine m-aș înghesui eu în cimitir, sau de ce mai exact nu pot intra?!?”, a scris contrariată soția lui Ovidiu Ioanițoaia.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate