Soţia lui Pepe, de nerecunoscut! A slăbit foarte mult în ultima perioadă! Paparazzii au surprins-o la mall! VIDEO EXCLUSIV!

Soţia lui Pepe, de nerecunoscut! A slăbit foarte mult în ultima perioadă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Raluca Pascu a avut mereu o siluetă de invidiat. Slabă, înaltă şi cu un chip interesant, soţia îndrăgitului Pepe ar fi putut să aibă o carieră de succes în modeling. A ales însă viaţa de familie şi, în plus, are şi câteva afaceri de care se ocupă cu dăruire.

Citeste si: Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere! Cei care au văzut-o au rămas şocaţi! "Îţi stă groaznic!"

fara descriere

Soţia lui Pepe, de nerecunoscut! Paparazzii au surprins-o nemachiată!

Dar nu viaţa profesională este subiectul nostru de astăzi, ci aspectul fizic al protagonistei noastre. Frumoasa Raluca a slăbit foarte mult, îngrijorător de mult, ar spune unii, în ultima perioadă. Tânăra are mai puţin de 50 de kilograme, la o înălţime de peste 1,70.

fara descriere

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe brunetă la un centru comercial unde se relaxa împreună cu o prietenă. Îmbrăcată casual şi nemachiată, soţia lui Pepe a fost greu de recunoscut, mai ales că, de când a făcut un curs de make up, se afişează mereu la evenimente machiată profesional.

Citeste si: Motivul pentru care Raluca Pascu nu vrea sa devina, din nou, mamica! Pepe a explicat totul la TV

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate