Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere! Cei care au văzut-o au rămas şocaţi! "Îţi stă groaznic!"

Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! Uite cum a plecat la o petrecere!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Raluca Pascu, soţia îndrăgitului Pepe, are o mulţime de urmăritori pe reţelele de socializare, iar de curând a făcut un curs de make up artist şi postează imagini "înainte" şi "după" cu fetele pe care le machiază.

Citeste si: Mama lui Pepe, în lacrimi! Uite cine a surprins-o pe Tatiana Pascu plângând! FOTO!

fara descriere

Ei bine, fanii tinerei apreciază mult modelele de machiaj pe care protagonista noastră le expune şi nu mai contenesc cu laudele şi încurajările.

Soţia lui Pepe, desfiinţată din cauza machiajului! "Nu te supăra, dar arăţi foarte urât"

fara descriere

De curând însă, partenera de viaţă a lui Pepe a fost desfiinţată de urmăritorii ei de pe instagram după ce a postat un filmuleţ ce o înfăţişa fardată cu nişte culori care, spun cei din comunitatea ei virtuală, nu o avantajau absolut deloc.

Comentariile negative au început să curgă imediat după apariţia video-ului în care vedeta părea extrem de încântată şi mândră de stilul adoptat.

fara descriere

"Buhuhu, zici că eşti travestit. Îţi stă naşpa rău aşa. Mai frumoasă eşti naturală decât boită în halul ăsta!, a comentat o femeie.

Citeste si: Incredibil! Cu cine și-a înșelat Florin Pastramă iubita vedetă! Raluca Podea a spus tot adevărul! ”Când un bărbat nu își încheie socotelile din trecut, e o altă problemă”

"Sincer nu-ţi stă bine machiată aşa, nu te supăra, dar arăţi foarte urât", a scris o fană a frumoasei brunete.

"Eşti bună de speriat! Îţi stă groaznic!", este un alt mesaj negativ pentru Raluca.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate