Incredibil! Cu cine și-a înșelat Florin Pastramă iubita vedetă! Raluca Podea a spus tot adevărul! ”Când un bărbat nu își încheie socotelile din trecut, e o altă problemă”

Florin Pastramă a trădat-o pe Raluca Podea înainte de nuntă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Florin Pastramă face furori în acest moment într-un show de supraviețuire! Bărbatul, cunoscut până acum publicului larg doar din prisma relației de rudenie cu Raluca, soția lui Pepe, este un cuceritor printre divele de la ”Ferma vedetelor”, lucru care, însă, i-a pus capac în relația cu Raluca Podea.

Florin Pastramă a călcat strâmb înainte de nuntă! ”Am descoperit în cursul acestei luni”

Supărată că logodnicul ei a stat mult prea apropiat de Otilia Bilionera, manechina a decis să pună capăt poveștii de dragoste chiar înainte de nuntă! ”Nu se mai poate, aici se termină totul, nu mai vreau să aud de vreo căsătorie”, a spus, revoltată, Raluca.

Citeste si: ȘOCANT! Cum a fost înșelat Florin Pastramă de iubita însărcinată!!! Musculosul a aflat că femeia avea un copil cu altul! A făcut testul de paternitate

Citeste si: O miss boboc a murit într-un accident terifiant! La volan se afla un proaspăt şofer, în vârstă de 18 ani!

Citeste si: Raluca Podea a pozat ILEGAL de sexy dupa ce s-a zis ca ar fi batut-o iubitul. Uite-o in lenjerie intima DE INFARCT pe masina lui Adi Minune. FOTO si VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Florin Pastramă a călcat strâmb înainte de nuntă, dar cel poreclit și ”regele imobiliarelor” nu era la prima abatere cu iubita vedetă! În urmă cu un an, el a mai fost părăsit de Podea după ce a înșelat-o cu o fostă prietenă. ”Când un bărbat nu își încheie socotelile din trecut, e o altă problemă. El a preferat să meargă pe mai multe direcții. El, virtual, era cu mult mai multe persoane. Era și cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul unei luni. Aveam acces la telefonul lui”, a povestit Raluca în presă, la vremea respectivă!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate