Soția milionarului Ovidiu Tender și-a făcut o mască neconvențională FOTO

Milionarul Ovidiu Tender a fost eliberat condiționat toamna trecută, după ce a executat doar o treime din pedeapsa de 12 ani și 7 luni.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender a fost închis în vara lui 2015, fiind condamnat la 12 ani și 7 luni închisoare pentru înșelăciune, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată, în dosarul CAROM. Toamna trecută, în octombrie, milionarul a fost însă eliberat condiționat, după ce a executat doar o treime din pedeapsă. 

Citeste si: A murit Fane Tamango. „Regele cimitirelor” a lăsat în urmă o avere colosală

Citeste si: Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Pe vremuri făcea senzație cu mașinile de lux, iar acum conduce un...

Până să înceapă restricțiile generate de pandemie, familia Tender, reîntregită, s-a plimbat prin toată Europa, cei trei băieți ai afaceristului urmărind de la fața locului mai multe meciuri de fotbal desfășuarte în străinătate. Nicole, soția magnatului, s-a fotografiat recent acasă, purtând o mască neconvențională, realizată dintr-un ambalaj de plastic, nu înainte de a se întreba cum de a fost posibil ca Iranul să fie așa de afectat de coronavirus, deși acolo femeile sunt mereu acoperite. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate