Soţii Geoană şi-au scos la film prietena, Cristiana Copos! Aceasta a rămas singură după ce Geoge Copos şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, cu care are şi un copil VIDEO EXCLUSIV

Mihaela şi Mircea Geoană au fost prieteni buni cu familia Copos, iar acum sunt alături de Cristiana, după divorţul de afacerist.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Zilele trecute, paparazzi WOwbiz.ro i-au surprins pe soţii Geoană la film alături de Cristiana Copos. Aceasta este relaxată şi zâmbeşte, semn că se simte bine în compania celor doi. În plus, fosta doamnă Copos arată foarte bine chiar dacă cel mai probabil a trecut printr-o perioadă dificilă după divorţ. Vezi aici amănunte despre divorţul lui George Copos

Mircea Geoană şi Cristiana Copos au ajuns mai repede în faţa cinematografului, unde au stat de vorbă minute bune pentru că Mihaela Geoană întârzia.

fara descriere

Într-un final, fostul politician a rămas singur să-şi aştepte soţia, CristianaCopos intrând în sala de cinema. A ajuns până la urmă şi doamna Geoană, agitată şi transpirată probabil pentru că se grăbise pentru a nu rata începutul filmului.

 

Mihaela Geoană şi Cristiana Copos sunt prietene bune, cele două fiind şi membrii fondatori ai Fundaţiei Renaşterea.
”Sunt 25 de ani de când suntem prietene. Alexandra, fiica Cristinei, este naşa fiicei mele. Avea doar 12 ani când am botezat-o pe Ana şi abia o ţinea în braţe. Am fost mereu încântată de faptul că am ales-o pe Alexandra ca naşă”, povestea Mihaela Geoană recent într-o emisiune tv în care era invitată chiar alături de Cristiana Geoană, cea alături de care a înfiinţat Fundaţia Renaşterea în urmă cu 18 ani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate