Soțul Emanuelei, față-n față cu "rivalul" Cristi! Ce spune despre apropierea dintre ea și colegul de la Survivor: "Nu i-am văzut fața asta"

Tom, soțul Emei, a intrat în direct la FanArena și a discutat despre reacția violentă a soției sale.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Soțul Emanuelei, față-n față cu


In articol:

În urma unor apropouri făcute de Andrei, Ema a avut o reacție nervoasă și chiar l-a acuzat pe colegul războinic că încearcă să-i strice relația cu soțul.

"Nu-i cunosc latura asta. Ea acasă nu este nervoasă. După trei luni a ajuns cu nervii întinși la maxim. Andrei a insistat. Nu este cazul să se strice căsnicia. Ea nu are de unde să știe ce gândesc eu. Eu nu sunt un bărbat absurd și nu m-am gândit la așa ceva.

Eu latura asta a ei nu am văzut-o niciodată. Sunt sigur că se întâmplă mult mai multe, că s-au adunat. Lucruri pe care ea le vede. Eu sunt de acord cu ieșisea asta a ei, dar o susțin. E a mea.", a spus Tom, soțul Emei la FanArena.

Soțul Emanuelei, față-n față cu

Cristi a dezvăluit care este relația lui cu Ema

Cristi, cel după care se spune că ar plânge Ema, a intervenit și a negat orice apropiere de alt gen între el și fosta colegă de competiție.

Citeste si: Ema de la Survivor România, în lacrimi. Ce a putut spune despre soțul ei! ”Este pentru a doua oară când îmi spune te iubesc de când suntem împreună”!

Citeste si: Survivor România. Iancu Sterp și Emy Alupei, scandal monstru târziu în noapte! "Băi, nu ți-e rușine să vorbești așa cu mine? Ești un..."

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, speriată de atitudinea lui Philip: "Mi-e frică de tine, de frică să nu mă lovești. Ai datcu pumnii și picioarele"

 

"Când stai mai mult de trei luni cu o persoană care face mereu aceleași glume și răutăți. Ema e calmă și liniștită, nu a avut reacții. Noroc că Tom este o persoană înțelegătoare. El putea să-i strice căsnicia. Sper ca Ema să-și revină.", a spus Cristi la FanArena.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate