Soţul Graţielei Duban de la Survivor învaţă de la samurai cum să răspundă la invidie, ură şi mânie: „Aşa am să aplic şi eu față de gura lumii!”

Soţul Graţielei Duban de la Survivor învaţă de la samurai cum să facă faţă ostilităţii.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Soţul Graţielei Duban de la Survivor învaţă de la samurai, după cum a mărturisit Andrei Duban. Actorul a primit o postare de la un amic şi a scris: “Multumesc ca mi-ai deschis mintea. Asa am sa aplic si eu față de gura lumii!”. Duban a fost inspirat de o povestire asiatică: „O pildă înțeleaptă: despre felul în care trebuie

să răspunzi la invidie, ură și mânie. A fost odată un samurai înțelept. El avea un grup de elevi pe care îi învăța înțelepciunea luptei. Într-o zi, în timpul lecțiilor, de el s-a apropiat un războinic cunoscut datorită cruzimei și aroganței sale. Tactica lui îndrăgită era metoda provocării: el jignea oponentul, acela se înfuria, accepta provocarea, dar condus de furie făcea o greșeală după alta și pierdea lupta. Același lucru s-a întâmplat și în acel moment: războinicul a spus câteva insulte și urmărea reacția înțeleptului. Dar el a continuat să-și vadă de ocupația lui”.

Citeste si: SURVIVOR. Adriana si Lola, nominalizate pentru eliminare!

Citeste si: Ana Pal, dezvăluri cutremurătoare despre fratele ei bolnav! ”Medicii ne-au spus că mai trăiește un an! E greu, nu pot să mă uit la el cum moare!”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Primele declaratii ale tatalui Razboinicului Andrei Ciobanu, de la “Survivor Romania”, despre povestea de dragoste infiripata intre Andrei si Karina

“Războinicul a mai repetat de câteva ori insultele.

Văzând că samuraiul nu răspunde, a plecat frustrat. Elevii au urmărit cu atenție și interes cele întâmplate. Iar unul dintre ei l-a întrebat pe samurai: Maestre, de ce ai tolerat atacurile? Ar fi trebuit să-l chemi la luptă. Înțeleptul i-a răspuns pe un ton calm:   “Atunci când cineva îți aduce un cadou, iar tu nu-l accepți, cui rămâne darul?”. “Celui care a vrut să mi-l dăruiască”, a răspuns elevul.
“Același lucru este valabil și pentru invidie, ură și insulte”. Atâta vreme cât nu le acorzi atenție, atât timp cât nu le accepți în mintea și în viața ta, ele aparțin celui care le-a spus.”
, se încheie povestirea care i-a atras atenţia lui Duban.( vezi care e drama prin care trece Andrei de la Survivor Romania)

Soţul Graţielei Duban de la Survivor învaţă de la samurai. Andrei Duban a apărat-o pe Graţiela

În prezent, soţia lui Andrei Duban, Graţiela, se află în Republica Dominicană, fiind printre protagoniştii de la Survivor Romania. Recent, Elena Ionescu a dezvăluit că Bogdan Vlădău este protejat de Grațiela Duban, pentru că aceasta spune că o încălzește noaptea. Invitat la FanArena, soțul Grațielei, Andrei Duban, a comentat atât imaginile cu cei doi care dorm îmbrățișați, dar și declarațiile Elenei Ionescu referitor la Grațiela.  ”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor(...) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a spus Andrei Duban la Fan Arena.

La începutul competiţiei din Republica Dominicană, Grațiela Duban a fost consolată de Ghiță, după ce echipa Faimoșilor a pierdut imunitatea. Ei au fost surprinși de camere îmbrățișați, în timp ce Grațiela plângea.  ”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”,  a fost răspunsul lui Andrei Duban.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies