Stiri

Soţul jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni este dărâmat de durere: „Erau doi în unul. Să vă rugaţi pentru cea mică”

Soţul jandarmeriţei Irina este sfâşiat de durere după ce un tânăr de 26 de ani a provocat un accident rutier în care femeia şi-a pierdut viaţa, iar fiica lor a intrat în comă ţi riscă să nu mai ducă niciodată o viaţă normală. chiar dacă supravieţuieşte.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Irina Airinei în vârstă de 40 de ani a fost ucisă în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Femeia era jandarmeriţă şi era alături de fiica ei de doar un an şi jumătate aflată în căruţ. Mămica a murit pe loc, iar cea mică a fost transportată în stare gravă la spital. Soţul ei este distrus de durere după ce şi-a pierdut jumătatea şi riscă să o piardă şi pe fiica lor care este în comă.  
 
 
"Vă rog să vă rugaţi toţi pentru cea mică, să depăşească şi să rămână acest rod al iubirii noastre, să rămână ceva în urmă. Să reprezinte măcar un balsam pentru sufletele care sunt acum împietrite de durere", a spus soţul femeii, într-un moment de reculegere.
 
„Prognosticul este rezervat. Dacă prognosticul vital va fi unul favorabil, este posibil să rămână cu sechele destul de mari, sechele cerebrale ne referim şi încă nu ne putem pronunţa”, a declarat Dorin Stănesu, şef al secţiei ATI la Spitalul Judeţean Suceava. 
 
"Irina era copilul, iar copilul era Irina. Erau doi în unul, iar ea era o mamă extraordinară", a spus soţul femeii, cu ochii în lacrimi. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol