Soțul lui Nicki Minaj este acuzat de agresiune sexuală! Vezi ce spune vedeta despre proces

Nicki Minaj este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din America de peste 10 ani. Aceasa nu a fost implicată în scandaluri și și-a clădit o carieră de la zero cu multă muncă și dedicație, spune ea.

Soțul lui Nicki Minaj este acuzat de agresiune sexuală

Nicki Minaj

[Sursa foto: Profimedia]
Autor: Ioana Drăghici

In articol:

Artista s-a căsătorit în 2019 cu Kenneth Petty cu care are și un copil. Soțul artistei este cunoscut pentru aparițiile lui în video-urile muzicale ale lui Nicki Minaj ,,Hoț Girl Summer" și ,,Megathron".

O femeie care l-a acuzat pe soțul lui Nicki Minaj, Kenneth Petty, de agresiune sexuală în timpul liceului, a intentat vineri un proces împotriva cuplului, susținând

că aceștia au hărțuit-o și intimidat-o în timp ce încercau să o convingă să-și retragă plângerea.

Aceste acuzații se întâmplau în anul 1996, pe vremea când Jennifer Hough, pe atunci având 16 ani, a făcut plângere la poliție deoarece Kenneth Petty, atunci și el în vârstă de 16 ani, a violat-o și a amenințat-o cu un cuțit. Kenneth a fost arestat în ziua aia și a fost acuzat de agresiune sexuală și a pledat vinovat la proces.

A stat 4 ani și jumătate după gratii

Confom procesului din Districtul Curții U.S., față respectivă, acum în vârstă de 43 de ani și familia ei au primit amenințări. Oameni care se pare că au legătură cu Nicki Minaj și Kenneth.

Domnul Petty a fost arestat anul trecut pentru că nu s-a înregistrat că infractor sexual în California.Procesul invocă hărțuirea și intimidarea martorilor, precum și provocarea intenționată de suferință emoțională de către doamna Minaj și domnul Petty și solicită despăgubiri nespecificate.

Nicki Minaj

Nicki Minaj și Kenneth Petty

 

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cei doi au recurs la mită

Procesul spune că un intermediar i-a oferit doamnei Hough 20.000 de dolari în schimbul semnării unei declarații pregătite care să retragă acuzația.

Jennifer Hough și membrii familiei ei au primit un „atac de apeluri hărțuitoare și vizite nesolicitate” de la persoane despre care credea că sunt asociate cu cuplul.

„Nu a mai funcționat din mai 2020 din cauza depresiei severe, a paranoiei, a mișcărilor constante, a hărțuirii și a amenințărilor din partea inculpaților și a asociaților acestora”, spun cei care se ocupă de proces.

Conform procesului, în anul 1996, Jennifer se întorcea acasă de la școală când s-a întâlnit pe stradă cu Kenneth, băiatul pe care îl știa doar din cartier.

Acesta a scos un cuțit cu care a amenințat-o și a dus-o până la casă lui unde a violat-o, potrivit declarației lui de atunci. Față a reușit să scape și a ajuns înapoi la școală unde a alertat paznicii care au chemat poliția.

,,Nu credeam că o să fie ceva ce o să mi se întoarcă și să mă lovească direct în față 20 și ceva de ani mai târziu", spune Jennifer.

Această mai spune și că Nicki Minaj încearcă să o mituiască să renunțe la acuzații, trimițându-i sume uriașe de bani și video-uri de zilele copiilor ei. Această declara că banii nu schimbă cu nimic și că își dorește doar că acest coșmar să se termine.
Avocații femeii spun că această nici nu mai poate să iasă din casă de frică și că și-a schimbat domiciliul de trei ori în ultimul an.

,,Simt că trăiesc în secret”, a spus ea într-un interviu, „de parcă nu aș putea spune oamenilor locația mea exactă”.

"S-a mutat de trei ori. Și-a schimbat numărul de telefon de trei ori. A făcut tot ce a putut pentru a evita aceste persoane și totuși au vrut că ea să spună că adevărata ei experiență de viață a fost o minciună. Că ceea ce s-a petrecut în acea zi din 1996 a fost o minciună. Destul este destul!", a spus unul dintre apropiații lui Jennifer.

Nicki Minaj nu a răspuns deocamdată niciunei întrebări legate de acest proces și acuzații.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cât câștigă, de fapt, influencerii din Instagram! Nu o să îți vină să crezi câți bani fac vedetele tale preferate

Naomi Hedman și Florin Ristei, din nou într-o ipostază ”fierbinte”, din intimitate

Nicki Minaj a născut în secret! Celebra rapperiță nu a oferit niciun detaliu despre bebeluș

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Pfizer schimbă formula vaccinului anti-COVID. Noul ser este complet diferit de restul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies