Soțul Vulpiței și-a luat revanșa! Viorel, asaltat de bombe-sexy, în club! O blonda a încercat să-l dezbrace! VIDEO

Viorel, soțul Vulpiței, și-a făcut de cap într-un club de manele iar femeile s-au bătut pentru puțină atenție din partea lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

viorel vulpita

Nevasta-vulpiță joacă ”la juniori” față de Viorel din Blegești. Soțul Veronicăi și-a făcut și el de cap într-un club de manele din București, la fel cum a făcut și soția lui cu câteva ore înainte. Viorel nu a iertat nicio frumusețe aflată pe ringul de dans, iar acestea au făcut cerc în jurul lui, mai ales că bărbatul a devenit deja "cel mai cunoscut încornorat din România".

Citeste si: Scandal uriaș în lumea manelelor! Tzanca Uraganul a comis-o! Sex-tape-ul cu manelistul și o brunetă este deja viral

Citeste si: Veronica din Blegești - Vulpița, show total înconjurată de bărbați, la manele! VIDEO

Citeste si: Lora, în doliu! Mama ei a murit: "Drum lin, mamă scumpă..."

viorel vulpita

viorel vulpita

Pe muzica lui Leo de la Kuweit, Viorel a luat inițiativa și a pătruns pe ring. Cu mișcări bine studiate, bărbatul a intrat rapid în atenția unui grup de domnișoare puse pe distracție. Prima a fost o blondă, care a atentat la sacoul bărbatului, încercând să-l dea jos. Soțul nevestei-vulpiță i-a făcut jocul femeii și a încercat un număr de striptease.

sot vulpita

A interevnit bruneta numărul 1, mică de statură și cu forme generoase, care l-a oprit la timp și i-a tras haina înapoi. Euforic, Viorel a continuat să danseze și s-a îndreptat către bruneta numărul 2, o ”premiantă” de 1,80 m, îmbrăcată în piele de sus până jos, cu un decolteu ”puternic”. A fost însă cam mult chiar și pentru cuceritorul Viorel, care și-a dat totuși seama că este cam mult pentru el. Bărbatul s-a retras într-un colț al clubului pentru a-și mai trage sufletul.

Viorel și Vulpița, telenovela anului

sot vulpita

Viorel și Veronica din Blăgești au devenit celebri peste noapte, după o serie de emisiuni de televiziune care au dezbătut acuzațiile de viol ale femeii împotriva a trei consăteni. Aceasta s-a dovedit însă a fi una falsă, iar femeia a fost nevoită să recunoască că ”violul” a fost de fapt o partidă de sex (sau mai multe) cu acordul ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate