Scandal uriaș în lumea manelelor! Tzanca Uraganul a comis-o! Sex-tape-ul cu manelistul și o brunetă este deja viral

Bucăți dintr-un sex-tape incredibil a început să circule în mediul online, filmarea completă fiind însă una care, după spusele celui care vrea să o vândă, valorează mii de euro, cu atât mai mult cu cât îl are ca eroul pe Tzanca Uraganul.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Un nou scandal zguduie din temelii lumea manelelor și îl are în centru pe celebrul Tzanca Uraganul, acompaniat de o brunetă extrem de dezinhibată, complet goală.

Citeste si: Tzancă Uraganu e cel mai cheltuitor manelist! După ce şi-a luat Lamborghini şi avion, îşi cumpără vilă la Bucureşti!

Citeste si: Veronica din Blegești, alias Vulpița, recunoaște cu zâmbetul pe buze că și-a înșelat soțul. Viorel a prins-o cu mai mulți bărbați, în fața hotelului

Citeste si: Veronica Stegaru din Blăgești, alias Vulpița, a uitat de dramele de acasă și s-a unduit pe muzica lui Tzanca Uraganul: „Veronica a venit la studio să dea o probă de dans”

Manelistul Tzanca Uraganul pare decis să devină cel mai controversat personaj al momentului, motiv pentru care ”muncește” din greu pentru asta: își cumpără avion, are un garaj plin cu mașini de lux (și uită să plătească asigurările pentru unele) și, normal, pare că se bucură din plin de atenția femeilor.

De curând însă, manelistul Tzanca Uraganul pare să fie eroul unui alt fel de moment: o filmare absolut indecentă în compania unei tinere care pare dispusă să îl ”răsfețe” pe cântâreț. Mai exact, filmarea care deja circulă pe internet prezintă o brunetă, complet goală, în timpul unor momente extrem de intime. Filmată chiar de eroul filmului dedicat adulților, bruneta cu pricina pare să nu fie extrem de deranjată de ”atenția” camerei, ba chiar râde și glumește în timp ce își continuă activitățile... orale care ar putea fi difuzate doar după miezul nopții și cu bulină roșie.

fara descriere

Discuția lor, chiar dacă este greu de reprodus, se limitează la îndemnurile făcute, cel mai probabil de manelist, pentru bruneta dezinhibată pentru ca aceasta să continue să se ”joace”, iar tânăra cu pricina, deși râde, cu o vocea pisicoasă face pe rușinata, știind că este actrița principală dintr-un film XXX.

 

fara descriere

Tzanca Uraganul, cel mai cheltuitor manelist

WOWbiz.ro a dezvălui că, la finalul lui 2019, Tzanca Uraganul şi-a cumpărat un Lamborghini Aventador negru, al cărui preţ este de aproximativ 400.000 de euro. Noul Lamborghi completează colecţia impesionantă a manelistului, care mai deţine un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep. Masinile lui Tzancă au fost subiect de presa, cand s-a scris ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist sa dea explicatii despre averea sa, dupa ce a postat pe facebook poeze cu una dintre masini, pe care a sustinut ca a dat 140.000 de euro. Recent, manelistul s-a dus să vadă un avion cu 4 locuri, pe care vrea să-l cumpere. "Urmeşte...Am luat-o razna, nu-i aşa? De raznă să fiu. Am găsit unul, astept sa negociez”, a postat manelistul Tzanca Uraganul care, evident, este casatorit si are un copil.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate