Speak a fost amendat de Poliție înainte de show-ul din Asia! S-a judecat un an, dar a pierdut procesul!

Speak a fost amendat de Poliție înainte de show-ul din Asia, dar a pierdut procesul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Speak s-a judecat cu Poliția înainte de show-ul din Asia, care i-a adus celebritatea. Pe 5 ianuarie 2017, Speak, al cărui nume din buletin este Ștefan Sprianu, a contesat în instanță o amendă încasată de la Poliția Rutieră. Speak a figurat ca petent, în timp ce Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada rutieră a fost intimat. (citește dezvăluirile incredibile ale Liei Bugnar despre Asia Express)


In articol:

Citeste si: Cum si-au luat teapa Speak si Vladimir Draghia chiar in platoul emisiunii “Roata Norocului”?

Citeste si: Lia Bugnar, gest emoționant pentru actorii rămași lefteri din cauza epidemiei de coronavirus! ”Pune mâna pe telefon și…”

Citeste si: Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

Citeste si: Se vinde în România! „Protecție 100% contra Covid-19.” Devenim celebri? - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Obiectul dosarului de la Judecătoria Sectorului 1 a fost plângere contravențională, care  reprezinta cererea prin care contravenientul contesta, in fata instantei, legalitatea si/sau temeinicia procesului verbal de contraventie incheiat de organul constatator. După mai multe termene amânate, judecătorii au dat verdictul, devavorabil lui Speak, pe 7 iunie 2017.

Speak a fost amendat de Poliție. Judecătorii i-au respins plângerea

“Respinge plângerea formulată de petentul SPRIANU STEFAN în contradictoriu cu intimata DGPMB BRIGADA RUTIERA ca neîntemeiată. Ia act că intimata nu solicită cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 București. Pronunțată în şedinţă publică la data de 07.06.2017.”, au decis judecători. Nemulțumit, Speak a făcut apel, pe 14 septembrie 2017.

Procesul s-a mutat la Tribunalul București, iar apelul lui Speak a fost respins la începutul lui 2018: „Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.01.2018.”. Speak și Ștefania au fost finaliști la Asia Express, fiind învinși de Răzvan Fodor și Sorin Bontea. “Ne-am înțeles cel mai bine, vorbește lumea de o echipă… cu Fodor și Bontea. Sunt niște tipi super. Super simpatici. Lăsând la o parte toate astea, a fost singura echipă cu care am rezonat foarte mult pentru că erau foarte umani. Și aveau treburile astea pe care le avem și noi la bază, umilința aia. Trebuie să te umilești acolo, trebuie să fii umil. Erau foarte umani.", declara Speak într-un interviu pentru unica.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Carantină totală de joi seara! Ce români au nevoie de declarație? Autoritățile intervin

Alimentul interzis cu cel puțin două săptămâni înainte de orice operație: Avertismentul doctorului Daniela Bușneag: Pericole uriașe pentru sănătate

A început scandalul la Asia Express. Detalii explozive din culise

Abia acum s-a aflat! Daniela Crudu a trisat la Asia Express. Cum a reusit sa pacaleasca echipa de productie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies