Specialistul Cesur Durak, cea mai eficientă rețetă împotriva impotenței. O poți pregăti la tine în bucătărie și ai nevoie de un singur ingredient minune

Specialistul in deoxifiere Cesur Durak recomandă o soluție practică, naturală și eficientă, în tratarea impotenței.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Specialistul turc Cesur Durak recomandă o soluție practică, naturală și eficientă, în tratarea impotenței.
"În mod normal, sperma are 40 de milioane de spermatozoizi, dar chiar și așa, nu îți oferă garanția că poți avea un copil pentru că cel mai important lucru pentru a avea un copil este sperma activă. Cura noastră cu roscove ajută pentru ca sperma să fie mai puternică.
Eu am această vorbă: "O familie fără copii este ca pomul fără fructe.", explică Cesur Durak.

Iată rețeta:

În jumătate de litru de apă fiartă adăugați 6-7 bucăți roșcove. Este important să fie bucăți mici. Lăsați să fiarbă 3 minute cu capacu închis. Respectați timpul de fierbere, este foarte important. După ce închideți focul, mai lăsați 20 de minute.
Scoateți bucățile de roșcove și beți sucul. Beți dimineața pe stomacul gol și seara, înainte de culcare.
Mențineți acest obicei timp de o săptămână, iar apoi, în următoarele 3 luni, în fiecare seară câte un pahar doar când mergeți la culcare.

Cesur Durak este specialist in detox, și inițiator al unui program pe nume Turcare, careface furori la nivel international. Nu de alta, dar cu toții avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

 

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: