Speriată de coronavirus, fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu mai venit să se reculeagă la cimitir, la 3 ani de la moartea cântăreței! Se pare că nici băieții cântăreței nu au venit la locul de veci!

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a speriat de coronavirus și nu a mai venit la locul e veci al acesteia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a speriat de coronavirus și nu s-a mai dus la cimitir, să aprindă o lumânare în memoria cântăreței de muzică populară care a decedat pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. (citește anunțul cutremurător al lui Garcea, afectat de coronavirus)

Citeste si: Un pilot de la Tarom, depistat pozitiv cu coronavirus. Ce măsuri au fost luate?

Citeste si: Aceasta este grupa de vârstă cea mai afectată de coronavirus din România. Total diferită față de Italia

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

Codruța Floricel, pe care Ciuculete o considera fiica ei, locuiește în Craiova. În fiecare an, ea se ducea la locul de veci al Ilenei Ciuculete, de la cimitirul Străulești, dar în 2020, când s-au comemorat 3 ani de la dispariția acesteia, nu a ajuns, din cauza pandemiei de coronavirus.

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete s-a speriat de coronavirus. Anul trecut s-a recules la mormânt 

Pentru că nu  aputut fi prezentă la fața locului, Codruța a postat câteva fotografii făcute anul trecut la cimitir, atunci când ea a depus un buchet uriaș de flori și a aprins o candelă. “Nu te voi uita niciodata ! Te iubim!”, a postat Codruța, care a fost însoțită de fiii Ilenei Ciuculete în 2019.

Se pare că nici băieții cântăreței, Cristi și Mugurel Sfetcu, nu au ajuns la locul de veci al mamei lor, tot din cauza situației din țară, legată de pandemia de coronavirus, oamenii fiind sfătuiți să evite deplasările lungi și să se izoleze la domiciliu. Lângă Ileana Ciuculete este înmormântat și al doilea soț al ei, Cornel Galeș, decedat pe 1 decembrie 2019, într-un accident rutier.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Singura veste bună în plină epidemie de Coronavirus. Surpriză pentru bucureșteni

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Nicoleta Nucă, mesaj dur pe internet, în plină pandemie de coronavirus: „Facem provizii ca pentru Apocalipsă”

Simona Halep, donație pentru spitalele din București și Constanța, în plină pandemie de coronavirus: Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies