”Spintecătoarea de la Morgă” și soțul ei s-au operat! Uite cum arată acum

Mihaela și soțu ei s-au operat la o clinică privată din Capitală. ”Spintecătoarea de la Morgă” și soțul și-au făcut schimbări.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Mihaela Nedelcu, alias ”Spintecătoarea de la Morgă”, și soțul ei au mers la o clinică privată din Capitală pentru a-și opera...nasurile! Mihaela a explicat pe rețelele de socializare că soțul ei a făcut acest lucru din nevoie, iar ea....pentru formă!

"Gata cu nasul problematic!", a scris Mihaela Nedelcu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

"Mulţumim! Ne-am operat amândoi... eu pentru forma, el de nevoie!", a mai scris "Spintecătoarea de la morgă", după ce oamenii au întrebat-o unde s-a operat soţul ei. Privește galeria foto pentru a vedea cum arată acum!

Citeste si: Narcisa și Nicolae Guță au îngropat securea războiului! ”Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut”

A devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani

Mihaela a devenit celebră în 2008, când era studentă la medicină, şi a primit porecla de “Spintecătoarea de la morgă”. După câţiva ani, ea a părăsit oraşul natal, Petroşani, şi s-a mutat în Bucureşti. Bruneta a decis atunci că este momentul să-şi mărească veniturile. Astfel, “Michelle” a început să facă bani din videochat. În prezent, ea a renunţat la vechea meserie şi a devenit instructor de fitness si este o activista cunoscuta pentru drepturile animalelor.

Galerie foto 
Citește și:

Prognoza meteo pe o lună! Vremea se îmbunătățește, iar temperaturile cresc

Alocatie copii 2019. Cine beneficiaza de alocatie. Cat este cuantumul in 2019

Narcisa și Nicolae Guță au îngropat securea războiului! ”Am vrut să îl dau în judecată din răzbunare în trecut”

Teodor Emi, la pământ, după victoria cu Mircea Badea? Sportivul a încercat un sport cu adevărat periculos

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies