Spovedanie incredibilă a lui Dani Mocanu! De ce nu face dragoste niciodată duminica EXCLUSIV

Dani Mocanu a vorbit, în exclusivitate cu WOWbiz.ro, despre cel mai bine păstrat secret al lui. Culmea, până acum, nimeni nu s-a gândit că celebrul manelist ar putea avea asemenea principii morale.

Autor: Radu C. Munteanu

”Eu sunt, şi nu glumesc, un om foarte credincios ”, ne-a spus, în exclusivitate, manelistul Dani Mocanu, el făcând o adevărată spovedanie în faţa reporterilor WOWbiz.ro.

”Eu, acum şase ani, m-am botezat. Da, sunt pocăit, cum se spune. Sunt, de fapt, evanghelist”, ne-a spus Dani Mocanu.

Mai mult decât atât, a mărturisit manelistul, ţine cu stricteţe la codul moral pe care religia pe care a adoptat-o i le-a impus.
”De exemplu, chiar dacă am o groază de evenimente în weekend, eu sunt cuminte. Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit. Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, ne-a explicat Dani Mocanu.
În altă ordine de idei, Dani Mocanu recunoaşte că viaţa lui este una plină de păcate. ”Ştiu că nu e în regulă să fac ceea ce fac eu când vine vorba de relaţiile fizice, dar nu vreau nicio iubită în această perioadă a vieţii mele.
Prefer să fac, acum, bani şi să mă concentrez asupra carierei. Îmi voi întemeia şi o familie la momentul oportun, atunci când voi simţi că trebuie să o fac. Dar, până atunci, nu vreau iubită, nu vreau o femeie care să fie partenera mea de viaţă, acum pot avea doar relaţii trupeşti cu ele”,
ne-a mai mărturisit Dani Mocanu.


Problemele cu legea l-au făcut pe Dani Mocanu mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley- 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna- 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu ”rupe” Internetul! Smiley, Delia sau Inna îşi muşcă pumnii de ciudă

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: „Omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile” VIDEO

Dani Mocanu, ”aroganţe” de multimilionar! Cum s-a pozat celebrul manelist

În ciuda procurorilor! Dani Mocanu şi-a făcut de cap, în Italia, după ce un an nu a avut voie să iasă din România

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Exclusiv. Ipoteză șocantă despre moartea lui Nicu Ceaușescu! Jean Maurer: „Nu a fost o moarte firească...”. Video

Dani Mocanu, ”aroganţe” de multimilionar! Cum s-a pozat celebrul manelist

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies