Spovedanie incredibilă a lui Dani Mocanu! De ce nu face dragoste niciodată duminica EXCLUSIV

Dani Mocanu a vorbit, în exclusivitate cu WOWbiz.ro, despre cel mai bine păstrat secret al lui. Culmea, până acum, nimeni nu s-a gândit că celebrul manelist ar putea avea asemenea principii morale.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

”Eu sunt, şi nu glumesc, un om foarte credincios”, ne-a spus, în exclusivitate, manelistul Dani Mocanu, el făcând o adevărată spovedanie în faţa reporterilor WOWbiz.ro.

”Eu, acum şase ani, m-am botezat. Da, sunt pocăit, cum se spune. Sunt, de fapt, evanghelist”, ne-a spus Dani Mocanu.

Mai mult decât atât, a mărturisit manelistul, ţine cu stricteţe la codul moral pe care religia pe care a adoptat-o i le-a impus.
”De exemplu, chiar dacă am o groază de evenimente în weekend, eu sunt cuminte. Adică, ca să mă înţelegeţi, eu nu am iubită şi mă comport ca atare. Adică, dacă văd o femeie şi îmi place, dacă văd că e disponibilă, profit. Adică, ne combinăm pentru o noapte… Sau pentru o partidă de sex. Dar, niciodată nu o fac dacă e duminică. Adică, eu respect cu stricteţe ideea că duminica e o zi închinată Domnului, nu păcatelor”, ne-a explicat Dani Mocanu.
În altă ordine de idei, Dani Mocanu recunoaşte că viaţa lui este una plină de păcate. ”Ştiu că nu e în regulă să fac ceea ce fac eu când vine vorba de relaţiile fizice, dar nu vreau nicio iubită în această perioadă a vieţii mele.
Prefer să fac, acum, bani şi să mă concentrez asupra carierei. Îmi voi întemeia şi o familie la momentul oportun, atunci când voi simţi că trebuie să o fac. Dar, până atunci, nu vreau iubită, nu vreau o femeie care să fie partenera mea de viaţă, acum pot avea doar relaţii trupeşti cu ele”,
ne-a mai mărturisit Dani Mocanu.


Problemele cu legea l-au făcut pe Dani Mocanu mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de

manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000
de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu ”rupe” Internetul! Smiley, Delia sau Inna îşi muşcă pumnii de ciudă

Dani Mocanu îşi ameninţă duşmanii în ultimele cântece: „Omul care m-a trădat este chinuit si înjosit, ba mai mult este băgat într-un scaun cu rotile” VIDEO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Demisia momentului din Guvern. A plecat din funcție de urgență! Decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Guvernul anunță noi măsuri în campania de vaccinare. Care vor fi cele mai importante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies