Stana Izbașa a fost părăsită de iubit și suferă crunt! „Cel mai mult doare...”

Stana Izbașa a fost părăsită de iubit, dar fanii sunt alături de ea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Stana Izbașa a fost părăsită de iubit, după cum reiese dintr-o postare recentă a celei mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din zona Banatului. “Cel mai mult doare atunci cand esti dezamagit de persoana care ai crezut ca nu te va rani niciodata”, a scris Stana.

Citeste si: Maria Constantin, marturisiri neasteptate despre cea de-a treia casatorie! Are sau nu o noua relatie?

Citeste si: Stana Izbasa, condamnata penal pentru ca a vrut sa-si cumpere cu 3.500 de dolari diploma de absolvire de la Facultatea de Drept! Cand s-a intamplat asta

Citeste si: Lovitură cruntă pentru Stana Izbașa! Celebra cântăreață de muzică bănățeană este în doliu: „Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”

„Va doresc sa fiti iubiti si mereu fericiti”, a încheiat Izabașa, care a postat și videoclipul ultimei melodii lansate de ea, "Badea meu se-nsoară!", care descrie perfect starea ei sufletească. Fanii au intuit că este vorba despre saxofonistul Flore Baniciu, marea iubire a Stanei.

Stana Izbașa a fost părăsită de iubit: "Să îi fie rușine, cu toate pițipoancele lui" 

“Daca e vorba de Flore Baniciu sa ii fie rusine, cu toate pitipoancele lui ca sa cobarit la nivelul lor. De cind nu mai sinteti cu Flore nu mai are nici un farmec in muzica.”, a postat un admirator al artistei populare. (vezi câți bani a câștigat Stana Izbașa la o petrecere)

„Așa este!Din pacate si eu am trecut prin așa ceva si e dureros!Și in zi de azi il mai iubesc,chiar dacă fiecare suntem pe drumuri diferite...Trebuie sa fim preventivi, totul trebuie tratat cu indiferenta!”, au scris alți fani. Saxofonistul Flore Baniciu şi Izbaşa s-au despărţit la finalul lui 2016, după aproape 15 ani de relaţie. Din acel moment, eu au cântat foarte rar împreună şi nu au mai apărut în nici un videoclip.

fara descriere

Stana Izbașa a fost părăsită de iubit. Flore Baniciu are o altă relație

Toamna trecută, fanii celor doi au fost surprinşi să vadă că, în videoclipul ultimei piese a Stanei Izbaşa, scoasă în colaborare cu solistul Pera Todorovici, apare şi Flore Baniciu cu formaţia sa. Acesta cântă la saxofon şi stă în spatele Stanei aproape tot timpul piesei. Încântaţi, admiratorii au întrebat la unison: „Ce bine vă stă din nou împreună, v-aţi împăcat?!”

Stana Izbaşa şi Flore Baniciu nu au răspuns. Dacă Stana nu s-a mai afişat la braţul vreunui bărbat, de la separarea de saxofonist, Flore Baniciu are o relaţie, de mai bine de un an, cu o tânără sexy, Nicoleta, care îl însoţeşte la toate petrecerile la care cântă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate