Stana Izbaşa s-a umplut de bani la o petrecere! Totul a fost filmat! VIDEO

Stana Izbaşa s-a umplut de bani la o petrecere unde a fost aplaudată în picioare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Stana Izbaşa s-a umplut de bani la o petrecere de la începutul anului. Cea mai iubită cântăreaţă din Banat a fost într-o formă de zile mari şi a primit nenumărate bancnote pentru dedicaţii. La un moment dat, Stana a ţinut într-o mână banii, iar în cealaltă microfonul.

Citeste si: Stana Izbaşa le dă clasă lui Nicolae Guţă, Florin Salam sau Adrian Minune! Cântăreaţa de muzică de petrecere e prima care a lansat videoclipuri filmate 4K! VIDEO

Citeste si: Stana Izbaşa i-a şocat pe invitaţii la o nuntă! Vezi cum a ieşit dintr-o sferă albă, învăluită în fum!

Citeste si: Lovitură năucitoare pentru Stana Izbaşa! Celebra cântăreaţă de muzică de petrecere a pierdut procesul cu o firmă de asigurări!

„Cea mai talentata, cea mai frumoasa, cea mai carismatica, cea mai iubita, cea mai mare artista a momentului din tara noastra! Esti minunata si prin cantecul si prezenta ta ne faci viata mai frumoasa. Respect maxim”, a scris un admirator. (vezi cum arată sora Stanei Izbaşa)

fara descriere

Stana Izbaşa s-a umplut de bani la o petrecere: "Sunteți cu adevărat steaua Banatului" 

„Pentru mine ați fost, sunteti si vei ramane nr 1 pentru totdeauna! Sunteți cu adevărat steaua Banatului si perla României!”, a postat un alt fan. „Un simplu MULTUMESC este enorm de putin pentru aprecierile d-stra si a celor care inteleg cu adevarat ca va cant cu tot sufletul si din toata inima”, a răspus Stana Izbaşa.

“Doamna Stana Izbasa, sunteti un inger trimis pe pamint sa veseliti oamenii o emblema a Romaniei, sunteti minunata,nu am mai vazuta asa ceva atita fericire ce aduceti romanilor se vede ca iubiti din suflet tot ceea ce faceti ca iubiti oamenii care le cintati de aceea nici nu imbatriniti, emanati atita frumusete si stare de bine !!Va felicit din tot sufletul va stimez si va pretuiesc!!!La multiiiii ani binecuvantati, Dumnezeu sa va tina vesnic in viata!”, au fost urările admiratorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate